Change language

Det ikoniska bandet Noice kommer till oss nästa höst!

Det blir en storslagen rockkonsert där Noice kommer att spela alla sina klassiska hits. Du får ta del av bandets spännande historia, deras enastående framgångar och de vilda ögonblicken som präglat deras resa. Det är en konsert som garanterat kommer att föra publiken till extas! Denna helt nya produktion har fått beröm från både fans och kritiker, och med den hyllade sångaren Charlie Grönvall i spetsen kommer Noice att lyfta taket till nya höjder!

Om Spelningen

Recensioner
”Noice tog Blekinge med storm” 
BLT

”Noice bjuder på en härlig nostalgitripp” 
Ystads Allehanda

”Fantastisk konsertupplevelse” 
LiveNews.se

Ensemble:
Peo Thyrén – bas, sång
Charlie Grönvall – sång, gitarr
Robban Klasen – trummor
John Persson – keyboard, sång

Meny

Vår köksmästare Daniel har tillsammans med våra kockar komponerat en smakfull middag speciellt för kvällen.

läs mer om menyn

Om Noice

Noice fick ett massivt genombrott i början av 1980-talet.

Peo Thyrén, är en av originalmedlemmarna. Noice släppte flera album som alla belönades med guld- och platina-utmärkelser. Peo skrev text och musik till merparten av låtarna. Han har även varit med i Easy Action, pudelrockbandet Sha-Boom. Peo har deltagit i melodifestivalen fem gånger som kompositör och/eller artist. Största framgången var som en av kompositörerna till ”Dansa i neon”. I mitten av 90-talet bildade Thyrén rockgruppen BIG. De kom tvåa i Melodifestivalen 1998, och därefter turnerade BIG flitigt i Norden och Europa. 

Charlie Grönvall, ny sångare och gitarrist i Noice. Han har en gedigen karriär på sitt CV, som tidigare medlem i rockband Bracelet, Little Great Things så väl som på musikalscenen. Inte minst i rollen som Hasse Carlsson, som han spelade i hyllade Noice Rockmusikalen

Robert Klase, trummis och en av originalmedlemmarna.  Han spelar trummor på bandets två första skivor, Tonårsdrömmar och Bedårande barn av sin tid, men lämnade bandet i slutet av 1980. 2007 blev han återigen aktiv i bandet. 

John Persson är bandets keyboardist. Han har en gedigen klassisk skolning inom musik. Han har studerat på en treårig kyrkomusikerutbildning och därefter tre år klassisk orgel på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Han gjorde sin första spelning med Noice sommaren 2022.  John har tidigare jobbat som kyrkomusiker. 

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett kostar 30 kr vid förköp, på plats 35 kr.
• Menygäster placeras framför showplatsgäster.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas, välkommen!
 • 19.00
  Middagen serveras
 • 21.00
  Spelstart
 • 22.30
  Bar och mingel!
 • 00.00
  Tack för ikväll!