Change language

Vill du ge bort en present eller fira en jubilar?

Presentkortet kan lösas in för konserter, föreställningar, shower, mat och dryck och är giltigt i 1 år. Du kan välja mellan e-presentkort eller plastkort.

 

Boka - betala - skriv ut!

Väljer du ett e-presentkort kan du skriva ut det och ge direkt till den du köpt det till. Du kan även skicka det direkt till mottagarens mejlbox och till och med välja när du vill att det ska skickas. Välj en summa mellan 100 till 2 500 SEK. Skriv ett personligt meddelande, tipsa gärna om våra shower, konserter och föreställningar. Du kanske själv har varit här och haft en oförglömlig kväll som du gärna vill tipsa om.

E-kort

Plastkort

Köper du ett plastkort skickas det med posten till den adress du uppger. Du kan välja mellan vanlig post eller rekommenderad post. Här har du möjlighet att välja ett konvolut. Du kan välja en summa mellan 100 till 2 500 SEK. Skriv ett personligt meddelande, tipsa gärna om våra shower, konserter och föreställningar. Du kanske själv har varit här och haft en oförglömlig kväll som du gärna vill tipsa om.

Plastkort
Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.