Change language

 

Över 25 år med
vågskvalp, storstadspuls,
shower och event

Kajskjul 8 är en modern arena i en historisk byggnad. Vi har bjudit på underhållning, föreställningar, krogshower och event i över tjugofem år.  Vår hängivenhet har inte avtagit med åren, utan vi fortsätter att erbjuda spännande underhållning. Vi förenar upplevelser med matlagning av hög klass. Kom för underhållningen eller kom för ett företagsevent. Upplev glädje, skratt, musik och mycket mer hos oss!


 

underhållning    event    kök & mat

Ett hus för god smak och möten sedan 1885

Huset byggdes 1885 som ett kajskjul för omlastning. På den tiden var Göteborgs hamn ett betydelsefullt nav för export och import. Här lastade man av siden, kryddor och te från Asien och lastade på svenska exportvaror som trä och malm. Att huset har en lite annorlunda form beror på att det byggdes efter hur järnvägsspåren låg. Huset föll i glömska och under flera år var det en uppläggningsplats för båtar. I samband med VM i friidrott 1995 rustade man upp huset och förvandlade det till en nöjesplats för shower och event. Succén var ett faktum från dag ett och under årens lopp har många av landets mest folkkära artister fått publiken att skratta, gråta, förundras, dansa och resa sig upp för stående ovationer. Idag är Kajskjul 8 återigen en arena för affärsmöten, precis som det en gång var, men idag är byggnaden som gjord för möten, events och konferenser. Det är en efterfrågad scen bland såväl artister som företag som båda uppskattar storleken, flexibiliteten och inte minst vårt stora engagemang för varje föreställning och event. Allt för att det ska bli en upplevelse som man har med sig länge.

Medlem i smaka på göteborg

Göteborgs Restaurangförening Smaka på Göteborg startades 1999 som ett samarbete mellan Göteborg & Co och restaurangnäringen i Göteborg, inte minst för att profilera Göteborg som kulinarisk destination. Föreningen är ett samarbete mellan 50 restauranger, där Kajskjul 8 har varit med sedan starten. Man arbetar även med att stärka relationerna till lokala producenter och leverantörer och för att råvarorna ska hålla den höga kvalitet som restaurangerna arbetar med.

Visita ställer höga krav. De ställer vi upp på.

För att få vara medlem i Visita en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen, måste man följa alla fackliga avtal, vara ärlig, öppen och inte minst ha en riktigt schysst personalpolicy. Och det är väldigt viktigt för oss. Vi är måna om våra kolleger och vi arbetar för ett arbetsklimat som bygger på glädje, gemenskap, jämlikhet och öppenhet. Det innebär att vi arbetar tillsammans och för våra kunder och gäster. Vi finns till för dem och vi har ett genuint intresse att hjälpa till, serva och se till att de trivs hos oss och med oss.

Vi värnar om vår gemensamma miljö

Vi tummar aldrig på kvalitet, vi hanterar våra resurser omsorgsfullt och vi strävar efter ett medvetet miljötänk i allt vi gör. Det finns en tradition av miljömedvetenhet hos oss som vi ständigt utvecklar. Vi källsorterar förstås, strävar efter att inte slänga mat, förpackningsmaterial och annan utrustning i onödan. När vi skriver våra menyer utgår vi i så stor utsträckning som möjligt från säsongens råvaror. Vi väljer gärna närproducerat från våra leverantörer. 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.