Change language

Global matlagning
med lokala råvaror

Våra kockar lägger all sin kärlek på maten. Oavsett om de komponerar en trerättersmiddag för 900 personer eller en buffé för ett mindre sällskap. I vårt eget kök tillagas rätterna med noga utvalda råvaror, i största möjliga mån med ekologiska och lokalproducerade råvaror och ingredienser. Om de inte finns i omgivningen väljer vi platser där de är som bäst. Inspirationen hämtar vi från hela världen. Allt för att helheten ska bli den bästa.

GODA SMAKER FÖRSTÄRKER UPPLEVELSEN

Vår köksmästare Daniel tar tillsammans med sina medarbetare i köket fram menyer som harmoniserar med våra shower eller de teman som våra event ska spegla. Vi lagar all mat från grunden, våra smakrika fonder görs enligt konstens alla regler.

KÖKSMÄSTARE DANIEL LITTORIN

Köksmästare Daniel anpassar våra menyer efter säsongens råvaror, de är i främsta mån ekologiska och närodlade. Daniel är en mästare på att sätta smaker. Efter många år i restaurangbranschen hanterar han och hans team små som stora middagar briljant, dessutom med en konstnärlig touch. Deras vilja att utvecklas och överraska är stor, den förstärkts med åren och med gästernas önskemål.

VI VÄRNAR OM MILJÖN

Vi har en stark miljömedvetenhet. Vi källsorterar vårt avfall och strävar efter att inte slänga något i onödan. Menyer skrivs utefter säsongsanpassade råvaror och vi försöker att samköra våra leveranser. Våra leverantörer finns i närområdet och vi väljer dem med omsorg. Självklart är vi KRAV-certifierade.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.