Change language

Global matlagning
med lokala råvaror

Våra kockar lägger all sin kärlek på maten. Oavsett om de komponerar en buffé för 900 personer eller en trerättersmiddag för ett mindre sällskap. I vårt eget kök tillagas rätterna med noga utvalda råvaror, i största möjliga mån med ekologiska och lokalproducerade råvaror och ingredienser. Om de inte finns i omgivningen väljer vi platser där de är som bäst. Inspirationen hämtar vi från hela världen. Allt för att helheten ska bli den bästa.

GODA SMAKER FÖRSTÄRKER UPPLEVELSEN

Vår köksmästare Fredrik Wall tar tillsammans med sina medarbetare i köket fram menyer som rimmar fint med våra shower eller de teman som våra event ska spegla. Under sommaren komponeras dessutom en speciell meny för vår sommarbistro. Vi lagar all mat från grunden, våra fonder görs enligt konstens alla regler. Vi jobbar inte med halvfabrikat.

Aktuella showmenyer

KÖKSMÄSTARE FREDRIK WALL

Vår köksmästare Fredrik Wall fokuserar på att anpassa menyer efter säsongens råvaror, det närodlade och i största möjliga mån det ekologiska. Fredrik har lång erfarenhet och är en mästare på att sätta smaker. Efter många år i restaurangbranschen hanterar han och hans team riktigt stora middagar briljant, dessutom med en konstnärlig touch. Viljan att utvecklas och överraska har inte upphört, den har snarare förstärkts med åren och med gästernas önskemål

VI VÄRNAR OM MILJÖN

Vi har en stark miljömedvetenhet. Vi källsorterar vårt avfall och strävar efter att inte slänga något i onödan. Menyer skrivs utefter säsongsanpassade råvaror och vi försöker att samköra våra leveranser. Våra leverantörer finns i närområdet och vi väljer dem med omsorg.