Change language

 

reseguide


Med bil

Parkeringsplatser finns i närheten av Kajskjul 8. Dels bakom och vid sidan om Tullhuset på Packhuskajen granne med Kajskjul 8, dels mitt emot Tullhuset på andra sidan vägen vid Hovrätten, men även på andra sidan om oss, intill GöteborgsOperan samt vid Lilla Bommen.

Ladda ner appen Parkering Göteborg


Med buss och spårvagn

Närmsta buss- och spårvagnshållplatser är Lilla Bommen och Brunnsparken. Därifrån är det sedan en kort promenad ned mot Operan och därefter till vänster längs med kajen. Du kan även resa med buss och spårvagn till hållplatsen Stenpiren. 

Du kan planera din resa med Västtrafiks Reseplanerare

reseplaneraren

Med egen buss
Kommer ni med egen buss finns det möjlighet till parkering alldeles runt knuten.


Med egen båt

Lägg till vid Göteborgs Gästhamn, Lilla Bommen.

Göteborgs gästhamn


Med färja

Älvsnabben stannar både vid Stenpiren och vid Lilla Bommen, och därifrån är det bara en kort promenad till Kajskjul 8 längs med kajen. Tidtabell hittar du via Västtrafiks reseplanerare.

Reseplaneraren


Med taxi

Eftersom den lilla promenaden längs med kajen är så trevlig rekommenderar vi alla som kommer i taxi att stiga av senast vid Operan.

Taxi hem
Showkvällar har vi oftast en taxivärd på plats från Taxi Göteborg som efter showens slut ordnar fram bilar och ser till att du kommer hem tryggt, säkert och smidigt. Finns ingen värd på plats kan du ringa Taxi Göteborg 031-65 00 00. Du kan också förboka din taxi.

Boka taxi