Change language

 

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Varför är min biljett dyrare än de på er hemsida?

Svar: Du har troligtvis köpt via något annat ombud än vårt eget. Tyvärr kan vi inte ansvara för biljetter köpta i andra hand.

 


 

Jag kan inte boka en specifik plats, var kommer vi att få sitta?

Svar: Vi placerar er i bokningsordning.

 


 
Jag kan inte boka specifika platser, kommer vi att få sitta tillsammans?

Svar: Så länge ni har bokat alla under samma bokningsnummer så hamnar ni per automatik tillsammans. Har ni gjort flera bokningar så måste ni meddela oss bokningsnumren så sätter vi er tillsammans. Kontakta oss senast måndagen samma vecka som ankomst.

 


 
Vi är flera sällskap som har bokat biljetter i olika omgångar. Hur gör vi för att få sitta tillsammans?

Svar: Meddela bokningen på mail bokning@kajskjul8.se eller kontakta oss på telefon 031-10 75 50 senast måndagen samma vecka som ankomst. Se till att du har samtliga bokningsnummer när du ringer eller mailar oss.

 


 
Jag är allergisk hur meddelar jag det?

Svar: Meddela bokningen på mail bokning@kajskjul8.se eller kontakta oss på telefon 031-10 75 50 senast måndagen samma vecka som ankomst. Glöm inte att meddela ditt bokningsnummer.

 


 
Måste jag skriva ut mina biljetter eller räcker det att jag uppvisar dem i telefonen?

Svar: Generellt så räcker det att man visar upp dem i telefonen men till vissa konserter kan vi behöva en fysisk utskrift. Kika gärna på vad som gäller per föreställning/konsert.

 


 
Är lokalen anpassad för funktionshindrade?

Svar: Vår lokal är till viss del anpassad. Vi har inga trösklar och lokalen är öppen utan dörrar. Det finns en toalett för funktionshindrade och du får sitta på kortändan för mer utrymme. För att boka en sådan plats, kontakta bokningen på mail bokning@kajskjul8.se eller per telefon 031-10 75 50.

 


 
Kan jag köpa dryckespaket på plats?

Svar: Det går bra att köpa till dryckespaket på plats, men om ni förköper så har vi förberett för er och kan ge er bättre service. Du kan byta ut ett glas vin mot öl.

 


 
Avbeställningsskydd?

Svar: Kajskjul 8 tillhandahåller inget avbeställningsskydd, köpt biljett återlöses inte. Du får däremot ta med dig någon annan i personens ställe.

 


 
Jag kan inte köpa online, hur gör jag?

Svar: Du kan ringa oss eller köpa din biljett på Pusterviksbiljetter, Järntorgsgatan 12

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.