Change language

Meny Noice

Förrätt

JORDÄRTSKOCKSSOPPA
En krämig jordärtkockssoppa med varmrökt lax, smaksatt med Cava och toppad med färska kryddor. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.

Kvällens vegetariska alternativ är en krämig jordärtkockssoppa med friterad halloumi, smaksatt med Cava och toppad med färska kryddor. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.

VARMRÄTT

UNGSBAKAD KALV MED POTATIS- OCH SPENATGRATÄNG
Ugnsbakad kalv som serveras på en bädd av sockersaltad kål och en krämig Madeirasås, smaksatt med äpple. Till detta serveras köksmästare Daniels egna potatis- och spenatgratäng.

Kvällens vegetariska alternativ är en soja- och svampbiff smaksatt med salvia och timjan. Den serveras på en bädd av sockersaltad kål och en krämig Madeirasås smaksatt med äpple. Till detta serveras köksmästare Daniels egna potatis- och spenatgratäng.


Något litet extra?

DESSERTPAKET
Moccapannacotta med en härlig Baileys-ganache, kaffe ingår. Pris 140 kr, endast förköp gäller.

DELIKATESSBRICKA
Delikatessbricka med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två olika bröd och marmelad. De noggrant utvalda delikatesserna är ett perfekt tilltugg för en eller två personer. Pris 275 kronor, tallriken står klar när du kommer. Endast förköp gäller.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.