Change language

Kajskjul 8 är en arena för dig som söker en annorlunda miljö där allt kan hända. Centralt mitt i Göteborg, alldeles vid kajkanten. Vi genomför dina idéer och skapar event utifrån dina önskemål och tankar, eller våra om du så vill.

Efter hundratals event. Vi vet hur man skapar minnesvärda kvällar.

Kajskjul 8 är å ena sidan rymligt med plats för upp till 900 gäster, å andra sidan nära och intimt. Maten är förstås väldigt viktig för en lyckad helkväll. Därför har vi ett eget kök och egna kockar. Vi vet att du vill fokusera på dina medarbetare, kunder eller gäster. Och för att allt ska klaffa är det viktigt med ett personligt engagemang. Här hos oss får du rätt förutsättningar när du ska lansera en produkt, peppa dina medarbetare eller fira de där speciella tillfällena i livet när allt ska stämma eller ett tack för de första femtio åren. Vi skapar de intima tillställningarna eller de storslagna uppläggen, och allt däremellan. För att varje kväll ska bli minnesvärd.

Unik och flexibel lokal

Bjud in dina kunder eller medarbetare till en historisk och högst personlig byggnad. Här vid kajkanten finns 800 flexibla kvadratmeter och plats för 100 till 900 personer.

Insidan är flexibel, anpassningsbar och utrustad med teknik för att shower, spelningar, presentationer, konferenser och utställningar ska göra ett ordentligt intryck. Vi anpassar och skräddarsyr byggnaden till perfekt storlek, vilket skapar intimitet, närvaro och känslan av gemenskap. Vi tänker fritt och lyssnar på vad våra kunder vill uppnå. Vi resonerar kring vad deras gäster ska känna, göra och tycka. Utifrån dessa tankar bygger vi upp ett tänkbart scenario. Har du speciella önskemål har vi nära kontakter med leverantörer som kan leverera den bästa tekniken som finns på marknaden. Vi har också ett omfattande kontaktnät av artister, talare, inspiratörer och konferencierer som vi kan engagera till eventet. För att genomföra ett event på bästa sätt får du en personlig kontakt som står till ditt förfogande från första tanken till genomförande.

Läs mer om lokalen

Skickliga kockar och vällagad mat

Helheten betyder allt för en lyckad tillställning. Därför lägger vi mycket kärlek på maten. Våra kockar komponerar rätter med noga utvalda råvaror och efter de känslor och budskap du vill förmedla. Tillsammans med dig komponerar vi rätt smaker. Oavsett om ni är 100 eller 900 gäster, om vi ska servera en trerätters meny till sittande gäster eller duka upp en buffé. Vi väljer dessutom i största möjliga mån ekologiska och lokalproducerade råvaror och ingredienser. Om de inte finns i omgivningen väljer vi platser där de är som bäst.

In i köket

Unikt marint läge

Kajskjul 8 är en del av Göteborgs hamn sedan 1885. Läget kan inte bli bättre, precis vid kajkanten, granne med GöteborgsOperan och väl förtöjda fartyg från förr. Ändå är det inte mer än några minuters promenad in till Göteborgs centrum och alla kommunikationer.

Det är väldigt enkelt att komma hit. Centralstationen ligger på tio minuters promenadavstånd och därifrån knyter du an till tåg, bussar och flyg. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar i närheten och med buss kör du ända fram till ingången. Du kan till och med ta båten och lägga till vid kajen. Bor du över natten väljer du förslagsvis något av alla de hotell som du promenerar till efter en show eller ett event. Det är dessutom gångavstånd till både shopping och andra nöjen.

Varmt välkomna – oavsett om ni kommer hundra eller niohundra!

Under åren har vi skapat hundratals event för företag och organisationer. Varje gång är en ny utmaning och vår uppgift är att skapa en upplevelse som man minns länge, där gästen står i centrum. Det kräver att man kan anpassa lokalen efter hur många gäster, medarbetare eller kunder som kommer. Intimiteten och känslan av att det är fullsatt är viktig. Därför skapar vi nya miljöer med nya inramningar för varje event.

Daniela hjälper dig att skapa bestående intryck

Inget event är det andra likt, förutsättningar skiftar, precis som önskemålen. Förhoppningsvis har du fått ett första intryck av vad vi kan erbjuda. Men bäst är att ringa mig, boka ett möte och diskutera vad ni vill uppnå.

Vår målsättning är alltid att arrangera och genomföra event som skapar bestående intryck.

Telefon: 031-10 75 52
E-post: daniela.sandklef@kajskjul8.se

Daniela Sandklef

eventcase

Vi har genomfört hundratals events, konserter, föreställningar och lanseringar. Varje gång har förutsättningarna varit olika. Och varje gång har vi skapat skräddarsydda upplevelser.

För att du ska få en liten uppfattning om hur vi samarbetar med våra kunder har vi valt ut några speciella tillfällen som visar vad vi kan.

EU-möte "Together"

I samband med att Göteborg stod värd för EU-toppmötet i november 2017 vände sig EU-delgationen i Bryssel till oss på Kajskjul 8.
Mötet innefattade paneldiskussioner och föreläsningar som tolkades på 7 olika språk, mat och dryck serverades på temat svenska smaker av hav och vildmark.
Ett väldigt uppskattat event tack vare vår gedigna erfarenhet av projektledning och vårt väl upparbetade nätverk av duktiga samarbetspartners, tack till alla inblandade!

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.