Change language

Succéföreställningen är tillbaka – sista chansen att se den!

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Följ med på Arvingarnas musikaliska resa tillsammans med fansen, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet.

En musikalisk berättelse ur ett nytt perspektiv, med låtarna – Arvingarnas signum och DNA. Ett soundtrack till livet som skänker glädje och tröst, som får hjärtat att bulta.

Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band!

Om Showen

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det är en show med stort hjärta. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång.

Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna.

Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band.

Regi: Hans Marklund Han är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen, R.E.A, QX-galan och Secret Singer. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.

Ensemble:
Casper Janebrink – bas och sång 
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – sång och slagverk 
Ella Wennerberg – trombon
Hugo Hammarlund – trumpet
Love Nilsson – saxofon
Tim Nilsson – trummor
Sofia Geidvik – sång/skådis
Selma Pettersson Lindgren – sång/skådis
Emma Jenséus – sång/skådis
Emil Roos Lindberg – skådis

Meny

Vår köksmästare Daniel har tillsammans med våra kockar komponerat en smakfull middag speciellt för kvällen.

läs mer om menyn

Om Arvingarna

Om Arvingarna

För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.

Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten I do. Förra året var det dags igen med låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.

De har också hängt med på Diggiloo-turnén och hunnit med att fira sina första trettio år med en bejublad krogshow. Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre.

 

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett kostar 30 kr vid förköp, på plats 35 kr.
• Menygäster placeras framför showplatsgäster.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas, välkommen!
 • 19.00
  Till bords, förrätt serveras
 • 19:00
  Senast ankomsttid om ni vill se förshowen - showplatsgäster
 • 19.30
  Förshow för menygäster
 • 20.00
  Huvudrätt & dessert serveras
 • 20.30
  Senast ankomst för showplatsgäster
 • 21.30
  Showtime!
 • 23.00
  Bar och mingel!
 • 01.00
  Tack för ikväll!
Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.