Change language

Meny 

Förrätt

ROSTAD BLOMKÅLSOPPA MED CAVA
Vi inleder kvällen med en rostad blomkålssoppa smaksatt med Cava och parmesan. Soppan toppas med pestorostade krutonger. Till detta serveras ett nybakat bröd och vispat smör.

VARMRÄTT

UNGSBAKAT NÖTINNANLÅR MED POTATIS- OCH MOROTSKAKA
Varmrätten är ett smakfullt samspel mellan ugnsbakat nötinnanlår, krämig madeirasås och en välsmakande potatis- och morotskaka. En ragu på vårprimörer fulländar rätten.

Kvällens vegetariska alternativ är en rödbets- och soyafärsbiff som serveras med samma goda tillbehör: potatis- och morotskaka, krämig madeirasås och en ragu på vårprimörer.

EFTERRÄTT

VITCHOCKLAD- OCH HALLON PANNACOTTA
Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en Pannacotta på vitchoklad och hallon? Inget att tveka på.


Något litet extra?

DELIKASSTESBRICKA
Vad sägs om vår delikatessbricka med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två olika bröd och marmelad. De noggrant utvalda delikatesserna är ett perfekt tilltugg för en eller två personer.

Förbokar du betalar du 250 kronor och tallriken står klar när du kommer. Vi har också ett begränsat antal brickor som du kan köpa på plats för 275 kronor.

DESSERTPAKET
Du kan också välja vår dessert, Pannacotta på vitchoklad och hallon. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 115 kronor eller beställa på plats för 135 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats. Kaffe ingår förstås.

DESSERT
Pannacotta på vitchoklad och hallon. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 95 kronor eller beställa på plats för 103 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.

 

 

 

 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.