Change language

I love Arvingarna

Meny 

förrätt

Laxtårta

Vi inleder med en härlig laxtårta gjord på kavring, toppad med syrad lök som är smaksatt med citron.

Kvällens vegetariska alternativ är lika läcker. En tångromstårta gjord på kavring och toppad med syrad lök smaksatt med citron.


varmrätt

Kalvytterfilé med potatis- och grönkålsgratäng

Varmrätten är ett smakfullt samspel mellan helstekt kalvytterfilé, krämig kantarellsås och en potatis- och grönkålsgratäng smaksatt med västerbottenost. En sockersaltad kålmix fulländar rätten.

Kvällens vegetariska alternativ är en Seitan steak som serveras med samma tillbehör: Potatis- och grönkålsgratäng smaksatt med västerbottenost, krämig kantarellsås och sockersaltad kålmix.


efterrätt

Blåbärscheesecake

Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en blåbärscheesecake på digestivebotten som toppas med marinerade blåbär och oreokex. Inget att tveka på.Något litet extra?

DELIKASSTESBRICKA
Vad sägs om vår delikatessbricka med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två olika bröd och marmelad. De noggrant utvalda delikatesserna är ett perfekt tilltugg för en eller två personer.

Förbokar du betalar du 250 kronor och tallriken står klar när du kommer. Vi har också ett begränsat antal brickor som du kan köpa på plats för 275 kronor.

DESSERTPAKET
Du kan också välja vår dessert, blåbärscheesecake på digestivebotten som toppas med marinerade blåbär och oreokex. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 115 kronor eller beställa på plats för 135 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.
Kaffe ingår förstås.

DESSERT
Blåbärscheesecake på digestivebotten som toppas med marinerade blåbär och oreokex. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 95 kronor eller beställa på plats för 103 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.

 

 

 

 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.