Change language

Arvingarna - I takt med tiden

##
Fåtal platser kvar!

Fira 30 år med Arvingarna!

Allt började med ”Eloise” och sedan har det gått av bara farten med Mello, grammisar, nya album och en Diggiloo-turné. Nu är de tillbaka för att fira sina första trettio år med en helt ny krogshow med tillbakablickar och massor av sköna låtar. Förra året sålde deras show snabbt slut, så räkna med att det blir ett riktigt tryck, både med biljettförsäljning och på scen. Missa inte chansen att vara med och fira Arvingarnas jubileum under 30 kvällar mellan den 20 september och 14 december. 

 

Om Showen

Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Bandet kommer att bjuda på oförglömliga minnen och mängder av hits, självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. De varvar med enstaka covers och presenterar några nya låtar. Vem vill inte höra Mellosuccén ”I Do”.  Eftersom det är jubileum slår dom på stort och får förstärkning på scen med blås! Som en extra bonus gör Arvingarna ett kortare personligt framträdande för våra sittande matgäster. Välkommen till en helkväll där de sammanfattar sin sanslösa karriär med en show som blickar tillbaka, men som ligger helt rätt i tiden. Efter showen kan du ta ett glas i baren och njuta av sköna hits. På fredag- och lördagskvällar spelar dessutom vår DJ med möjlighet till dans.

 

Meny

Våra kockar har komponerat en trerättersmiddag speciellt för kvällen. Eftersom det är ett trettioårsjubileum har vi gjort en lite festligare och mersmakande meny som höjer kvällens upplevelse ytterligare.

meny

Om Arvingarna

Det har gått trettio år sedan medlemmarna i Arvingarna började skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten fick de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Ska man summera Arvingarnas karriär så här långt kan man börja med 18 album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen och två grammisar. Och hela 5 gånger har de ställt upp i Melodifestivalen. I år stod de på Mello-scenen med bidraget ”I Do”. En riktig slagdänga som Casper Janebrink har skrivit tillsammans med Mikael Karlsson, Nanne Grönvall och Thomas ”Plec” Johansson. Första bidraget och deras stora genombrott ”Eloise” tog dem till seger och en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. Fyra år senare 1999 återkom de med ”De svär jag på” som tog en tredjeplats och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Under våren 2019 släppte de ett nytt album och i somras var de en självklar akt under Diggiloo-turnén. Inte undra på att de är några av våra mest folkkära artister.

Regi: Hans Marklund Han är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen och Peter Jöback. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga svenska artister.

Bandmedlemmar:
Casper Janebrinkbas och sång 
Kim Carlssongitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson
keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlssontrummor och sång
Ella Wennerberg – blås
Hugo Hammarlund – blås
Tim Nilsson – slagverk/percussion
Love Nilsson– saxofon

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 25 kr, kan även förköpas vid köp av biljett.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas, menygäster välkomnas
 • 19.00
  Till bords, förrätten serveras
 • 19.40
  Förshow för middagsgäster
 • 20.10
  Huvudrätt & dessert serveras
 • 20.10
  Showplatsgäster välkomna
 • 20.30
  Senast ankomst för showplatsgäster
 • 21.45
  Showtime
 • 23.15
  Fredag & lördag DJ, torsdag bar & musik
 • Till sent
  Tack för ikväll
Press