Change language
23 May 2018

Pistvakt tillbaka med nyskrivet material!

Succéshowen Pistvakt tillbaka till Kajskjul 8!

I vintras gjorde Pistvakt stor succé på Kajskjul 8 i Göteborg. Det märks att de tre bröderna Marklund har roligt på scen och de ger allt som fansen vill ha. Och för första gången på 18 år sitter nu skådespelarna Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström och filar på nytt material. Under nio kvällar kring juletid blir det en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplomistvakten Stor-Erik. Precis som i vintras kommer det att bli en helkväll, den här gången också med en del nya låtar, som säkert kommer att bli nya favoriter bland sina fans. De tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Så för publiken är det bara att spänna på sig danspjäxorna och göra sig redo för ett riktigt pärshkans Gaj & Partaj!

”Kajskjul 8 i Gbg är och har alltid varit ett favoritställe för mig, ser fram emot att få dansa och sjunga ännu en gång på denna fina krogscen. Ska börja skida ner efter midsommar, det är ju en bit från Svartlien”, säger Olle.

Om Pistvakt

Bröderna Marklund spelas av Jacob Nordenson, Tomas Norström och Lennart Jähkel. För 22 år sedan iklädde sig tre av landets mest erkända skådespelare för första gången rollen som tre väldigt speciella bröder: Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund. Efter att ha gjort succé på teaterscenen blev Pistvakt en TV-serie som idag nått en makalös kultstatus. TV-serien blev 2005 även långfilm, som blev det årets mest sedda svenska långfilm och 2001 kom även deras första skiva ”Gaj & Partaj”. Den la grunden till hundratals shower och konserter över hela landet. Men det slutar inte där, de senaste åren har kärleken och intresset för Pistvakt ökat lavinartat (ursäkta fjällvitsen). Skivan strömmas över 7 000 gånger varje dag, inte illa för en 18 år gammal skiva.

Biljettsläpp: 28 maj 10.00  www.kajskjul8.se / bokning@kajskjul8.se

Presskontakt: Rickard Werecki, tfn: 0707178008, mejl: pr@werecki.com, hemsida: www.werecki.com

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.