Change language

PRESSMATERIAL


Välkomna till Kajskjul 8´s press-sida. Nedan hittar du våra senaste pressmeddelanden om våra föreställningar och shower. Har du frågor eller synpunkter kontakta oss gärna.


13 Mar 2019

30-års jubileum med Arvingarna!

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Med sin mix av dans, pop, schlager och rock har de hittat sin egen stil. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som sammanfattar deras trettio första år. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång. 19 mars släpps biljetterna till höstens 22 föreställningar mellan den 20 september och 23 november.
Läs mer


28 Nov 2018

Timo Räisänen till Kajskjul 8!

Goda nyheter för alla som gick miste om biljetter till Timo Räisänens bejublade konserter i Göteborg och Stockholm, eller föralla som vill återuppleva magin igen. Nu släpps biljetterna till ytterligare två spelningar i Göteborg. Den 10 och 11 maj kommer Timo till Kajskjul 8. En konsert som börjar med Timo solo, fortsätter med tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutas med hela bandet på scen.
Läs mer


29 May 2018

Stefan Andersson tillbaka med helt ny föreställning!

Nu släpper vi biljetter till en av nästa års mest omtalade föreställningar. Stefan Andersson är tillbaka i januari med en helt ny musikalisk berättelse om andra världskriget. ”Flygblad över Berlin” är en föreställning i två akter som rör sig från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Den handlar om människorna som följde order och de som följde sitt hjärta, om personliga möten och politiska händelser. Personligt tolkade med musik och berättelser som berör med både allvar och humor.
Läs mer


28 May 2018

Pistvakt tillbak med nyskrivet material!

I vintras gjorde Pistvakt stor succé på Kajskjul 8 i Göteborg. Det märks att de tre bröderna Marklund har roligt på scen och de ger allt som fansen vill ha. Och för första gången på 18 år sitter nu skådespelarna Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström och filar på nytt material. Under nio kvällar kring juletid blir det en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplomistvakten Stor-Erik. Precis som i vintras kommer det att bli en helkväll, den här gången också med en del nya låtar, som säkert kommer att bli nya favoriter bland sina fans. De tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Så för publiken är det bara att spänna på sig danspjäxorna och göra sig redo för ett riktigt pärshkans Gaj & Partaj! 
Läs mer


24 Apr 2018

Arvingarnas första egna krogshow till Kajskjul 8 i höst.

Uppvuxna med både dansmusik och hårdrock och närmare trettio år tillsammans finns det inte många band som kan leverera en tajt spelning med dans och mellansnack på ett sånt lekfullt och charmigt sätt som Arvingarna. Det kommer bli svårt att sitta still och lika svårt att inte älska dessa män på scen, som fortfarande är samma killar som förr.
Läs mer


19 Mar 2018

Utsålt! Extra föreställningar av ”Din J-vla Fegis!”

Vårens föreställningar sålde snabbt slut. Men nu släpps biljetterna till ytterligare två kvällar med den publik- och kritikerhyllade "Din J-vla Fegis!". Den 21 och 22 september kommer skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling tillbaka med föreställningen som driver med den svenska fegheten och samtidigt hyllar livet och konsten att vara där. Här kombinerar Björn och Johan värmländsk humor med musik och en smula allvar. Vi känner igen dem från succéserien ”Ack Värmland" och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Mammas pojkar” och ”Bröllopsfotografen”. 
Läs mer


19 Jan 2018

"Made in China" med Stefan Andersson - Extra föreställningar!

Hyllade föreställningen Made in China som nu är inne på sitt femte år är fortfarande omåttligt populär! Då lördagarna sålt slut och fredagarna börjar bli fullsatta släpps det upp ytterligare 2 datum, 3 och 10 mars. Det bjuds på musik, spännande möten, känslosamma berättelser och mycket humor. En makalös resa där historiska händelser blandas med fria tolkningar och rena fantasier.
Läs mer


KONTAKTA OSS