Change language

PRESSreleaser


Välkomna till Kajskjul 8:s pressreleaser. Nedan hittar du våra pressmeddelanden om våra föreställningar och shower. Har du frågor eller synpunkter kontakta oss gärna.


28 May 2021

Claes Malmberg är tillbaka med ny scenshow ”Malmberg - full av Livh” hösten 2021!

En av Sveriges folkkäraste skådespelare och komiker Claes Malmberg är tillbaka på Kajskjul 8 i Göteborg med en ny show, ”Malmberg - full av Livh”. På scen har Claes med sig en av landets största radioprofiler genom tiderna Stefan Livh, känd för sina underfundiga texter och radioprogram som Rally, Riskradion, Morgonpasset, Livh i P4 m.fl. Herrarna ackompanjeras av Bennet Fagerlunds trio. Premiär 24 september.
Läs mer


05 Dec 2019

Ny säsong stand-up kvällar på Kajskjul 8 med Måns Möller, Jonathan Unge, Magnus Betnér, Ann Westin och Özz Nüjen våren 2020!

Efter en succéartad höst med stand-up på Kajskjul 8 är det nu äntligen klart för en ny säsong tillsammans med några av landets mest folkkära och populära komiker; Måns Möller, Jonathan Unger, Magnus Betnér, Ann Westin samt Özz Nüjen tillsammans med  Katarina Alfredsson, Petter Bristav och Anders Kettunen samt flertalet nya, spännande och kommande ”up and coming” komiker som äntrar scenen på anrika Kajskjul 8 i Göteborg våren 2020.
Läs mer


05 Dec 2019

"Jag gör vad fan jag vill" med Katrin Sundberg på Kajskjul 8

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen. Med allt det här i bagaget är det äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Det är med andra ord hög tid för soloföreställningen ”JAG GÖR VAD FAN JAG VILL”. 
Läs mer


29 Nov 2019

Plura på Kajskjul 8 - 18 april 2020

Ett klassiskt Plura-gig på Kajskjul 8 - 18 april 2020!Plura kommer tillbaka till Kajskjul 8. I april välkomnar vi åter denna stora rockpoet som under en stämningsfull kväll bjuder på sina mest kända klassiska låtar. Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien. Denna kväll ackompanjeras han av sitt nuvarande band under ledning av sonen Axel Jonsson.
Läs mer


29 Nov 2019

Ett klassiskt Plura-gig på Kajskjul 8 - 18 april 2020!

Plura kommer tillbaka till Kajskjul 8. I april välkomnar vi åter denna stora rockpoet som under en stämningsfull kväll bjuder på sina mest kända klassiska låtar. Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien. Denna kväll ackompanjeras han av sitt nuvarande band under ledning av sonen Axel Jonsson.
Läs mer


05 Sep 2019

Bejublade stand-up kvällar tillbaka på Kajskjul 8 i höst!

I höst bjuder ”Hilarious Stand-Up” på några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8 i Göteborg. Efter sommarens bejublade succé på Kajskjul 8s Sommarbistro bjuds det nu på mer stand-up i världsklass. Det blir helkvällar med Özz Nüjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng MCs, rookies och supporters under tre kvällar. Premiärkväll blir söndagen den 29 september med Özz Nüjen, 27 oktober kommer Thomas Petersson och Mårten Andersson avslutar höstens söndagar den 24 november.
Läs mer


23 May 2019

Succéföreställningen "Flygblad över Berlin" tillbaka!

Kajskjul 8 är glada att hälsa Stefan Andersson välkommen tillbaka med sin musikaliska berättelse från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Biljetterna till succéföreställningen ”Flygblad över Berlin” sålde snabbt slut när den spelades för fulla hus (28 st) under våren 2019. Över 17000 nya och gamla fans kom för att se denna föreställning. Äntligen en kan vi nu få berätta att det blir en fortsättning iom nypremiären i januari 2020:
Läs mer


14 May 2019

En roligare sommar på Kajskjul 8

Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till Kajskjul 8 i Göteborg. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.
Läs mer


03 Apr 2019

Lasse Stefanz - "De första ljuva åren"

För över femtio år sedan gjorde Lasse Stefanz sin allra första spelning, i en bingolokal. Efter tusentals spelningar på landets alla dansbanor, 56 studioalbum, grammisar, melodifestivaler och konserter gör de sin krogshows-debut. Den 13–14 september står de på scen. På Kajskjul 8 nere i Göteborgs hamn.
Läs mer


13 Mar 2019

30-års jubileum med Arvingarna!

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Med sin mix av dans, pop, schlager och rock har de hittat sin egen stil. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som sammanfattar deras trettio första år. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång. 19 mars släpps biljetterna till höstens 22 föreställningar mellan den 20 september och 23 november.
Läs mer


KONTAKTA OSS

Anna Flygare

Marknadsansvarig & PR
031-10 75 58
anna.flygare@kajskjul8.se

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.