Change language

PRESSRELEASER


Här hittar du pressreleaser för våra shower. Har du frågor kontakta gärna Anna Flygare på 031-10 75 58 alt anna.flygare@kajskjul8.se


24 maj 2024

Flygblad över Berlin kommer tillbaka

”Flygblad över Berlin” med Stefan Andersson & ensemble är tillbaka på Kajskjul 8 vintern 2025. De spännande historierna om Sverige och svenskarna under andra världskriget är långt ifrån färdigberättade. Stefan Andersson spelade ”Flygblad över Berlin” för slutsålda hus både vintern och våren 2019. Nu är det äntligen dags igen! Nypremiär den 17 januari. Biljetterna släpps nu på torsdag den 24 maj.

Läs mer
07 maj 2024

Final för Noice ”I natt är hela stan vår” på Kajskjul 8

Efter ett år av hänförande konserter runtom i landet avrundar legendariska Noice sin episka turné "I natt är hela stan vår" på Kajskjul 8 i Göteborg med fyra oförglömliga rockkonserter. Förvänta er en upplevelse som garanterat kommer att sätta publiken i extas och återuppliva de nostalgiska minnena från Noice storhetstid. Noice " I natt är hela stan vår" har Göteborgspremiär den 20 september och spelas den 20, 21, 27 med turnéfinal den 28 september 2024 på Kajskjul 8 i Göteborg.

Läs mer
24 april 2024

Jan Rippe och Per Fritzell återkommer med fler ”Minnesluckor”!

Krogshowen "Minnesluckor är fylld med fyrtio års galenskap. Det blir nytt. Det blir gammalt. Det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, nostalgi, sånger och sketcher. Krogshowen ”Minnesluckor" har nypremiär på Kajskjul 8 i Göteborg den 14:e november och spelas 16 kvällar fram till den 21:e december 2024. Biljetter släpps idag 24/4 kl 10.00 på kajskjul8.se

Läs mer
20 februari 2024

Solala gör sin första krogshow!

I “Bibeln - en krogshow” bjuder Solala på en galen, frustande och färgsprakande musikalisk humorresa, ända från universums skapelse till Jesus allra bästa hits i regi av Hans Marklund.

Läs mer
25 oktober 2023

Minnesluckor – extra förställningar i vår!

Jan Rippe och Per Fritzell´s nya krogshow "Minnesluckor" har premiär den 16:e november på Kajskjul 8 i Göteborg. Redan flera veckor före premiären är flertalet kvällar slutsålda! Intresset efter biljetter är enormt stort vilket gör att spelperioden förlängs med flera extra föreställningar våren 2024!

Läs mer
18 oktober 2023

Noice – kommer till Göteborg

Göteborgspremiär för Noice "I natt är hela stan vår" på Kajskjul 8 den 20 september 2024. En rockkonsert med Noice alla stora hits i en ny produktion. Alla nya och gamla Noice-fans får uppleva hela historien om bandet. Om deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas.

Läs mer
09 maj 2023

Queens – a tribute to the music of Queen

Queens - en hyllning till Queen” är en hyllning till legendariske Freddie Mercury och Queen tolkas av fyra kvinnliga vokalister Nina Söderquist, Anna Sahlene, Karin Funk och Anna-Mia Bonde. Tillsammans med kapellmästare Martin Olsson och musiker ur den absoluta sverigeeliten utlovas en musikalisk och visuell upplevelse som går utanför vad man traditionellt förknippar med originalet.

Läs mer
15 mars 2023

Ola Salo – Dinnershow

En av Sveriges främsta artister, Ola Salo kommer tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique till Kajskjul 8 i Göteborg. Fyra kvällar i oktober blir det unika spelningar med intimitet och spontanitet i centrum.

Läs mer
04 januari 2023

Stefan Andersson firar Göteborg 400 år med jubileumsföreställning!

Vi hyllar och firar Göteborg med en festklingande jubileumsföreställning i anrik Göteborgsmiljö på Kajskjul 8, tätt intill hamninloppet. Det blir en glad och livad ”hönsafest” med både nya och gamla karaktärer, säger Stefan Andersson.

Läs mer
02 december 2022

Succéshowen ”I Love Arvingarna” förlängs våren 2023!

Succéshowen "I Love Arvingarna" förlängs våren 2023 - har Arvingarna någonsin varit bättre? Arvingarna gör succé med nya krogshowen ”I Love Arvingarna” i regi av stjärnproducenten Hans Marklund. Showen hyllas av både media och publik. Nu är det klart att Arvingarna förlänger med flera extraföreställningar till våren på Kajskjul 8. Nypremiär den 21 april, spelas till och med den 13 maj.

Läs mer
26 april 2022

Stefan Andersson firar Göteborg 400 år med jubileumsföreställning!

Kalasåret 2023 inleds med krogföreställningen ”Made in China 2.0”, där Stefan Andersson med ensemble välkomnar till fest. En hyllning till staden vid havet som både vinkat av och välkomnat såväl sjöfarare som emigranter under hundratals år. Publiken bjuds på en uppdaterad, exklusiv version av succéföreställningen ”Made in China”, som spelades under fem säsonger 2014 – 2018. ”Made in China 2.0” har premiär 13 januari 2023 på Kajskjul 8 i Göteborg.

Läs mer
02 mars 2022

”I Love Arvingarna” ny krogshow – premiär hösten 2022!

Arvingarna är tillbaka med ny krogshow ”I Love Arvingarna” i regi av Hans Marklund. Premiär blir det den 16 september på Kajskjul 8 i Göteborg, showen spelas hösten 2022. En krogshow om Arvingarna sett ur fansens perspektiv, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Du får följa med på en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet. Arvingarna får förstärkning på scen av blås, saxofon, percussion och sång.

Läs mer
10 november 2021

Stort intresse när ”Scenkväll med Morrongänget” i regi av Hans Marklund har världspremiär den 25 november på Kajskjul 8! Extraföreställningar insatta!

Krogshowen ”Scenkväll med Morrongänget” förlänger sin spelperiod med två extraföreställningar. Showen spelas från den 25 november till den 18 december. Morrongänget har väckt göteborgare i 26 år och nu är det äntligen dags för Ingemar Allén, Peter Sandholt och Annika Sjöö, tre folkkära programledare, att sätta upp showen ”Scenkväll med Morrongänget” i regi av Hans Marklund. Tillsammans på scen bjuder de in sina underbara kollegor Pipistrello, Halvtids-Erik och ett eminent fyrmannaband under ledning av Mats Jenséus.

Läs mer
22 juni 2021

Danny Saucedo till Göteborg med nya succékonceptet ”Dinner Club Experience”!

Efter dundersuccéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” är det nu klart att Danny Saucedo kommer till Göteborg och anrika Kajskjul 8, med nya succékonceptet ”Dinner Club Experience”. Tidigare har showerna gjort stor succé på Berns i Stockholm och nu kommer Danny med 6 unika föreställningar till Kajskjul 8. Göteborgspremiär blir det den 3 september och spelas till den 18 september 2021.

Läs mer
28 maj 2021

CLAES MALMBERG ÄR TILLBAKA MED NY SCENSHOW ”MALMBERG – FULL AV LIVH” HÖSTEN 2021!

En av Sveriges folkkäraste skådespelare och komiker Claes Malmberg är tillbaka på Kajskjul 8 i Göteborg med en ny show, ”Malmberg - full av Livh”. På scen har Claes med sig en av landets största radioprofiler genom tiderna Stefan Livh, känd för sina underfundiga texter och radioprogram som Rally, Riskradion, Morgonpasset, Livh i P4 m.fl. Herrarna ackompanjeras av Bennet Fagerlunds trio. Premiär 24 september.

Läs mer
05 december 2019

NY SÄSONG STAND-UP KVÄLLAR PÅ KAJSKJUL 8 MED MÅNS MÖLLER, JONATHAN UNGE, MAGNUS BETNÉR, ANN WESTIN OCH ÖZZ NÜJEN VÅREN 2020!

Efter en succéartad höst med stand-up på Kajskjul 8 är det nu äntligen klart för en ny säsong tillsammans med några av landets mest folkkära och populära komiker; Måns Möller, Jonathan Unger, Magnus Betnér, Ann Westin samt Özz Nüjen tillsammans med Katarina Alfredsson, Petter Bristav och Anders Kettunen samt flertalet nya, spännande och kommande ”up and coming” komiker som äntrar scenen på anrika Kajskjul 8 i Göteborg våren 2020.

Läs mer
05 december 2019

”JAG GÖR VAD FAN JAG VILL” MED KATRIN SUNDBERG PÅ KAJSKJUL 8

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med TV-priset Kristallen. Med allt det här i bagaget är det äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Det är med andra ord hög tid för soloföreställningen ”JAG GÖR VAD FAN JAG VILL”.

Läs mer
29 november 2019

ETT KLASSISKT PLURA-GIG PÅ KAJSKJUL 8 – 18 APRIL 2020!

Plura kommer tillbaka till Kajskjul 8. I april välkomnar vi åter denna stora rockpoet som under en stämningsfull kväll bjuder på sina mest kända klassiska låtar. Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien. Denna kväll ackompanjeras han av sitt nuvarande band under ledning av sonen Axel Jonsson.

Läs mer
22 november 2019

Eric Gadd – Gadd, hopp och kärlek

Eric Gadd har varit verksam artist i över 30 år, släppt massor av album, belönats med Grammisstatyetter, förärats med guld- och platinaskivor samt turnérat konstant. Då känns det helt underbart att få välkomna Sveriges soulkung tillbaka till oss på Kajskjul 8. Sist han gästade oss var hösten 2017 för 2 fullsatta kvällar. Nu återkommer han med nytt material i bagaget i form av EP:n "GADD", som släpps i början av december 2019, inklusive helt nya låten "Frigolit". Förutom nya låten innehåller EP:n "My Personality 2020", "Do You Believe In Me Acoustic", "Stockholm Står Kvar Akustisk" och "The Right Way Acoustic". I början av nästa år släpps dessutom ytterligare två EP:s med namnen "HOPP" och "KÄRLEK" och i mars beger han sig alltså ut på turnén med namnet "GADD, HOPP & KÄRLEK". Premiären sker i Uppsala den 12 mars och biljetterna till konserten på Kajskjul 8 släpps den 22 november kl. 10.00.

Läs mer
05 september 2019

BEJUBLADE STAND-UP KVÄLLAR TILLBAKA PÅ KAJSKJUL 8 I HÖST!

I höst bjuder ”Hilarious Stand-Up” på några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8 i Göteborg. Efter sommarens bejublade succé på Kajskjul 8s Sommarbistro bjuds det nu på mer stand-up i världsklass. Det blir helkvällar med Özz Nüjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng MCs, rookies och supporters under tre kvällar. Premiärkväll blir söndagen den 29 september med Özz Nüjen, 27 oktober kommer Thomas Petersson och Mårten Andersson avslutar höstens söndagar den 24 november.

Läs mer
23 maj 2019

SUCCÉFÖRESTÄLLNINGEN ”FLYGBLAD ÖVER BERLIN” TILLBAKA!

Kajskjul 8 är glada att hälsa Stefan Andersson välkommen tillbaka med sin musikaliska berättelse från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Biljetterna till succéföreställningen ”Flygblad över Berlin” sålde snabbt slut när den spelades för fulla hus (28 st) under våren 2019. Över 17000 nya och gamla fans kom för att se denna föreställning. Äntligen en kan vi nu få berätta att det blir en fortsättning iom nypremiären i januari 2020:

Läs mer
14 maj 2019

EN ROLIGARE SOMMAR PÅ KAJSKJUL 8

Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till Kajskjul 8 i Göteborg. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.

Läs mer
03 april 2019

LASSE STEFANZ – ”DE FÖRSTA LJUVA ÅREN”

För över femtio år sedan gjorde Lasse Stefanz sin allra första spelning, i en bingolokal. Efter tusentals spelningar på landets alla dansbanor, 56 studioalbum, grammisar, melodifestivaler och konserter gör de sin krogshows-debut. Den 13–14 september står de på scen. På Kajskjul 8 nere i Göteborgs hamn.

Läs mer
13 mars 2019

30-ÅRS JUBILEUM MED ARVINGARNA!

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Med sin mix av dans, pop, schlager och rock har de hittat sin egen stil. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som sammanfattar deras trettio första år. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång. 19 mars släpps biljetterna till höstens 22 föreställningar mellan den 20 september och 23 november.

Läs mer
09 december 2018

En Timo-konsert. Tre konstellationer.

En Timo-konsert. Tre konstellationer. Goda nyheter för alla som gick miste om biljetter till Timo Räisänens bejublade konserter i Göteborg och Stockholm, eller föralla som vill återuppleva magin igen. Nu släpps biljetterna till ytterligare två spelningar i Göteborg. Den 10 och 11 maj kommer Timo till Kajskjul 8. En konsert som börjar med Timo solo, fortsätter med tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutas med hela bandet på scen.

Läs mer
09 oktober 2018

Stefan Andersson tillbaka med helt ny föreställning!

Flygblad över Berlin. En ny föreställning av och med Stefan Andersson. Nu släpper vi biljetter till en av nästa års mest omtalade föreställningar. Stefan Andersson är tillbaka i januari med en helt ny musikalisk berättelse om andra världskriget. "Flygblad över Berlin" är en föreställning i två akter som rör sig från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Den handlar om människorna som följde order och de som följde sitt hjärta, om personliga möten och politiska händelser. Personligt tolkade med musik och berättelser som berör med både allvar och humor.

Läs mer
23 maj 2018

Pistvakt tillbaka med nyskrivet material!

Succéshowen Pistvakt tillbaka till Kajskjul 8! I vintras gjorde Pistvakt stor succé på Kajskjul 8 i Göteborg. Det märks att de tre bröderna Marklund har roligt på scen och de ger allt som fansen vill ha. Och för första gången på 18 år sitter nu skådespelarna Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström och filar på nytt material. Under nio kvällar kring juletid blir det en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplomistvakten Stor-Erik.

Läs mer
24 april 2018

Arvingarnas första egna krogshow till Kajskjul 8 i höst.

Arvingarna till Kajskjul 8! Nu släpps biljetter till två helkvällar med Arvingarna den 12 och 13 oktober på Kajskjul 8. Då bjuds det på en kavalkad av hits, återblickar och en härlig festkväll. "Det här skall bli riktigt kul att få köra två unika krogshowskvällar i höst, att få dela med oss av vår musikaliska resa och bjuda på några gapskratt. Kan det bli mer göteborgskt än Arvingarna på Kajskjul 8!", säger Casper.

Läs mer
13 mars 2018

Utsålt! Extra föreställningar av ”Din J-vla Fegis!”

Vårens föreställningar sålde snabbt slut. Men nu släpps biljetterna till ytterligare två kvällar med den publik- och kritikerhyllade "Din J-vla Fegis!". Den 21 och 22 september kommer skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling tillbaka med föreställningen som driver med den svenska fegheten och samtidigt hyllar livet och konsten att vara där.

Läs mer
09 november 2017

”Made in China” med Stefan Andersson – Extra föreställningar!

Hyllade föreställningen Made in China som nu är inne på sitt femte år är fortfarande omåttligt populär! Då lördagarna sålt slut och fredagarna börjar bli fullsatta släpps det upp ytterligare 2 datum, 3 och 10 mars. Det bjuds på musik, spännande möten, känslosamma berättelser och mycket humor. En makalös resa där historiska händelser blandas med fria tolkningar och rena fantasier.

Läs mer
Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.