Change language

PRESSreleaser


Välkomna till Kajskjul 8:s pressreleaser. Nedan hittar du våra pressmeddelanden om våra föreställningar och shower. Har du frågor eller synpunkter kontakta oss gärna.


05 Sep 2019

Bejublade stand-up kvällar tillbaka på Kajskjul 8 i höst!

I höst bjuder ”Hilarious Stand-Up” på några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8 i Göteborg. Efter sommarens bejublade succé på Kajskjul 8s Sommarbistro bjuds det nu på mer stand-up i världsklass. Det blir helkvällar med Özz Nüjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng MCs, rookies och supporters under tre kvällar. Premiärkväll blir söndagen den 29 september med Özz Nüjen, 27 oktober kommer Thomas Petersson och Mårten Andersson avslutar höstens söndagar den 24 november.
Läs mer


23 May 2019

Succéföreställningen "Flygblad över Berlin" tillbaka!

Kajskjul 8 är glada att hälsa Stefan Andersson välkommen tillbaka med sin musikaliska berättelse från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Biljetterna till succéföreställningen ”Flygblad över Berlin” sålde snabbt slut när den spelades för fulla hus (28 st) under våren 2019. Över 17000 nya och gamla fans kom för att se denna föreställning. Äntligen en kan vi nu få berätta att det blir en fortsättning iom nypremiären i januari 2020:
Läs mer


14 May 2019

En roligare sommar på Kajskjul 8

Nu är det dags för några av landets främsta komiker att komma till Kajskjul 8 i Göteborg. Lördagar från och med den 29 juni och fram till den 17 augusti satsar Kajskjul 8 stort på stand-up med bland andra Emma Knyckare, Ann Westin, Kodjo Akolor, Hasse Brontén, Lennie Norman och Robin Paulsson. Det är den Göteborgsbaserade ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” som flyttar in på Kajskjul 8:s Sommarbistro med några av landets vassaste komiker. Sommarens lördagskvällar lär bli välbesökta när de stora namnen kommer på besök och dessutom får sällskap av rookies och supports. Allt för att stegra stämningen under kvällen, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker.
Läs mer


03 Apr 2019

Lasse Stefanz - "De första ljuva åren"

För över femtio år sedan gjorde Lasse Stefanz sin allra första spelning, i en bingolokal. Efter tusentals spelningar på landets alla dansbanor, 56 studioalbum, grammisar, melodifestivaler och konserter gör de sin krogshows-debut. Den 13–14 september står de på scen. På Kajskjul 8 nere i Göteborgs hamn.
Läs mer


13 Mar 2019

30-års jubileum med Arvingarna!

I höst firar Arvingarna sina första trettio år med en helt ny krogshow på Kajskjul 8. Det blir en storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första osannolika åren. Det har blivit sex melodifestivaler, arton album och tjugotal placeringar på Svensktoppen. Med sin mix av dans, pop, schlager och rock har de hittat sin egen stil. Nu tar de nästa steg i sin karriär med en ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg som sammanfattar deras trettio första år. Det blir tillbakablickar och massor av klassiker som säkert kommer att locka till allsång. 19 mars släpps biljetterna till höstens 22 föreställningar mellan den 20 september och 23 november.
Läs mer


28 Nov 2018

Timo Räisänen till Kajskjul 8!

Goda nyheter för alla som gick miste om biljetter till Timo Räisänens bejublade konserter i Göteborg och Stockholm, eller föralla som vill återuppleva magin igen. Nu släpps biljetterna till ytterligare två spelningar i Göteborg. Den 10 och 11 maj kommer Timo till Kajskjul 8. En konsert som börjar med Timo solo, fortsätter med tolkningar av Ted Gärdestads låtar och avslutas med hela bandet på scen.
Läs mer


29 May 2018

Stefan Andersson tillbaka med helt ny föreställning!

Nu släpper vi biljetter till en av nästa års mest omtalade föreställningar. Stefan Andersson är tillbaka i januari med en helt ny musikalisk berättelse om andra världskriget. ”Flygblad över Berlin” är en föreställning i två akter som rör sig från krigsutbrottet 1939 till fredens klockringningar 1945. Den handlar om människorna som följde order och de som följde sitt hjärta, om personliga möten och politiska händelser. Personligt tolkade med musik och berättelser som berör med både allvar och humor.
Läs mer


28 May 2018

Pistvakt tillbak med nyskrivet material!

I vintras gjorde Pistvakt stor succé på Kajskjul 8 i Göteborg. Det märks att de tre bröderna Marklund har roligt på scen och de ger allt som fansen vill ha. Och för första gången på 18 år sitter nu skådespelarna Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström och filar på nytt material. Under nio kvällar kring juletid blir det en fantastisk pjäxträff på Kajskjul 8 i Göteborg tillsammans med Pistvakterna Sven-E, Jan-E och Olle, söner till den sedan länge försvunne diplomistvakten Stor-Erik. Precis som i vintras kommer det att bli en helkväll, den här gången också med en del nya låtar, som säkert kommer att bli nya favoriter bland sina fans. De tar med sig sitt band Pjäx Pistols och sina bedårande sångfåglar och kusiner ”The Klimtatjakka Chicks”. Så för publiken är det bara att spänna på sig danspjäxorna och göra sig redo för ett riktigt pärshkans Gaj & Partaj! 
Läs mer


24 Apr 2018

Arvingarnas första egna krogshow till Kajskjul 8 i höst.

Uppvuxna med både dansmusik och hårdrock och närmare trettio år tillsammans finns det inte många band som kan leverera en tajt spelning med dans och mellansnack på ett sånt lekfullt och charmigt sätt som Arvingarna. Det kommer bli svårt att sitta still och lika svårt att inte älska dessa män på scen, som fortfarande är samma killar som förr.
Läs mer


19 Mar 2018

Utsålt! Extra föreställningar av ”Din J-vla Fegis!”

Vårens föreställningar sålde snabbt slut. Men nu släpps biljetterna till ytterligare två kvällar med den publik- och kritikerhyllade "Din J-vla Fegis!". Den 21 och 22 september kommer skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling tillbaka med föreställningen som driver med den svenska fegheten och samtidigt hyllar livet och konsten att vara där. Här kombinerar Björn och Johan värmländsk humor med musik och en smula allvar. Vi känner igen dem från succéserien ”Ack Värmland" och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Mammas pojkar” och ”Bröllopsfotografen”. 
Läs mer


KONTAKTA OSS

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.