Change language
05 September 2019

BEJUBLADE STAND-UP KVÄLLAR TILLBAKA PÅ KAJSKJUL 8 I HÖST!

I höst bjuder ”Hilarious Stand-Up” på några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8 i Göteborg. Efter sommarens bejublade succé på Kajskjul 8s Sommarbistro bjuds det nu på mer stand-up i världsklass. Det blir helkvällar med Özz Nüjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng MCs, rookies och supporters under tre kvällar. Premiärkväll blir söndagen den 29 september med Özz Nüjen, 27 oktober kommer Thomas Petersson och Mårten Andersson avslutar höstens söndagar den 24 november.

ÖZZ NÛJEN  – Headline 29 september
Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. Förutom stand-up har han jobbat på radio i bland annat ”Morgonpasset i P3”, sin egen radio talkshow ”Özz i P1”, varit med i flera Wallander filmer, fotbollskomedin ”10 000 timmar” med Peter Magnusson och spelat teater på några av Sveriges största teatrar. Han är även en av grundarna till ståupp showen ”Stockholm live” som gjort stand-up till en konstform att räkna med i Sverige. Kort och gott, han har gjort ALLT och lite till.

THOMAS PETERSSON – Headline 27 oktober
I somras såg vi Thomas i Diggiloos stora turné. Thomas har på senare tid även medverkat i TV-program som ”Bäst i test”, ”Så ska det låta”, ”Bingolotto” med flera. Han har sammanlagt satt upp 17 farser och komedier sedan starten 1998 så det är inte för inte han kallats Sveriges fars-kung. Thomas Petersson har medverkat i mängder av TV-shower, allt från ”Släng dig i brunnen” och ”Doobidoo” till ”Så skall det låta”, ”På spåret” och ”Time Out”. Han har varit på turné landet runt med ”Best of Thomas Petersson” 2009, ”Skakad inte störd” 2012 och ”Tillbaka i verkligheten” 2015, med andra ord, show finns i hans gener.

MÅRTEN ANDERSSON – Headline 24 november
Mårten är grundaren och hjärnan bakom ”RAW comedy club”, som under flera säsonger gick på Kanal 5. Redan som 25 åring slog han igenom som komiker i radioprogrammet ”Pippirull” med sina väldigt roliga imitationer av bland andra Dr. Alban och Mikael Persbrandt. År 2000 började han med stand-up och efter det har karriären rullat på och med utmärkelser som ”Årets rookie” och ”Årets komiker” i bagaget vet man att med Mårten på scen får man en garanterat rolig kväll. Under 2015 gjorde han 40 shower med sin första egna soloföreställning ”Under ytan”, som hyllades av både kritiker och publik och köptes in av TV4. Mårten själv kallade showen för ”spiritual comedy” –  en föreställning där man både skrattar massor men också blir inspirerad och berörd. 2019 har han turnerat Sverige runt med sin show ”Mårten Andersson – 20 år på scen”.

Om Kajskjul 8
Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland andra Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Anderson. Såväl publik som artister uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. 
För press- och intervjuförfrågningar: Rickard Werecki 0707-178008 / pr@werecki.com

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.