Change language
05 December 2019

NY SÄSONG STAND-UP KVÄLLAR PÅ KAJSKJUL 8 MED MÅNS MÖLLER, JONATHAN UNGE, MAGNUS BETNÉR, ANN WESTIN OCH ÖZZ NÜJEN VÅREN 2020!

Ny säsong stand-up kvällar på Kajskjul 8 med Måns Möller, Jonathan Unge, Magnus Betnér, Ann Westin och Özz Nüjen våren 2020!

Efter en succéartad höst med stand-up på Kajskjul 8 är det nu äntligen klart för en ny säsong tillsammans med några av landets mest folkkära och populära komiker; Måns Möller, Jonathan Unger, Magnus Betnér, Ann Westin samt Özz Nüjen tillsammans med  Katarina Alfredsson, Petter Bristav och Anders Kettunen samt flertalet nya, spännande och kommande ”up and coming” komiker som äntrar scenen på anrika Kajskjul 8 i Göteborg våren 2020.

”Hilarious stand-up” på Kajskjul 8 våren 2020:

26/1 Måns Möller

23/2 Jonathan Unge

29/3 Magnus Betnér

3/5 Ann Westin

31/5 Özz Nüjen

Biljetterna är släppta via: https://kajskjul8.se/show/hilarious-stand-up/

”Hilarious stand-up” bjuder in till makalösa helkvällar fyllda med igenkänning, leenden, gapflabb och skrattattacker. Kvällen startar med en presentation och uppvärmning av kvällens MC, följt av att kvällens rookie. Denne presenteras och ges chansen att dela med sig av sina oneliners till publiken och bli en av morgondagens stjärnor som upptäcks. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headliner som går på scen! Ett samarbete tillsammans med ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up”. Läs mer via: https://kajskjul8.se/show/hilarious-stand-up/

Om artisterna:

Måns Möller  – med en humor som är snabb, bred och vass. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Jonathan Unge – är utsedd till årets manliga komiker 2018 OCH 2019! Han är inte bara känd som ståuppkomiker, i poddvärlden gör han stora avtryck i alla poddar han medverkar i.

Magnus Betnér – inte bara en utan två gånger har han blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk.

Ann Westin – är vald till Sveriges bästa kvinnliga ståuppare inte mindre än tre gånger. Senast med motiveringen “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar utvecklas”. Många är förvånade över att hon har fått priset tre gånger. Det borde varit fler.

Özz Nüjen – komikern, skådespelaren och radioprataren Özz har alltid många järn i elden. Han är utan tvekan en av dom hårdast arbetande komikerna i Sverige idag

KAJSKJUL 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

Presskontakt och intervju-förfrågningar kontakta: Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company Pressbilder samt ytterligare info se www.werecki.com

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.