Change language
22 June 2021

Danny Saucedo till Göteborg med nya succékonceptet ”Dinner Club Experience”!

Pressmeddelande tisdag den 22 juni från Kajskjul8, Göteborg

Efter dundersuccéerna med fullsatta showerna ”NU” och ”Run (A)Way Show” är det nu klart att Danny Saucedo kommer till Göteborg och anrika Kajskjul 8, med nya succékonceptet ”Dinner Club Experience”. Tidigare har showerna gjort stor succé på Berns i Stockholm och nu kommer Danny med 6 unika föreställningar till Kajskjul 8. Göteborgspremiär blir det den 3 september och spelas till den 18 september 2021.

Biljetterna till Danny Saucedo ”Dinner Club Experience” på Kajskjul 8 släpps tisdag den

21 juni kl. 10.00 via www.kajskjul8.se och spelas den 3, 4, 10, 11, 17 och 18 september 2021.
Scenkonstnären Danny Saucedo håller inte igen trots det mindre formatet. Det blir en blandning av storslaget och minimalistiskt. Här kommer du nära och tillsammans med en fantastisk matupplevelse får du uppleva en av landets absolut största underhållare. ”Dinner Club Experience” bjuder på en musikalisk resa, och nytt material som blandas med hitsen.

Om Danny Saucedo: Han är en av Sveriges mest väletablerade pop-artister med flertalet hit-låtar, Grammis-vinster och utsålda shower. Under 2020 sålde han ut Globen men tvingades ställa in på grund av den pågående pandemin har han istället varit aktuell med ny musik och medverkan i Melodifestivalen (där han tog sig till final). 

Läs mer: www.kajskjul8.se

Press: www.werecki.com

KAJSKJUL 8, UNITED STAGE

Om Kajskjul 8 – en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland andra Mia Skäringer, Arvingarna, Petra Mede, Tommy Körberg, Jerry Williams, Claes Malmberg, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.

PR och Presskontakt och intervjuförfrågningar: Rickard Werecki tfn: 0707-178008 pr@werecki.com  – Werecki Promotion Company www.werecki.com

 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.