Change language

 

vi skapar

minnesvärda event

Under åren har vi skapat hundratals event. Varje gång är en ny möjlighet att skapa en upplevelse som man minns länge och där gästen står i centrum.


Insidan är anpassningsbar och utrustad med teknik för shower, spelningar, presentationer, konferenser och utställningar. Vi skräddarsyr och anpassar lokalen till perfekt storlek, vilket skapar intimitet, närvaro och känslan av gemenskap.

Vi tillsammans med er bygger ett tänkbart scenario utifrån era önskemål.


PERSONLIG KONTAKT

För att genomföra ett event på bästa sätt får du en personlig kontakt från första tanken till genomförandet. Och för att allt ska klaffa, tycker vi det är viktigt med ett personligt engagemang.

Har du speciella önskemål har vi ett brett kontaktnät av leverantörer, artister, talare, inspiratörer och konferencierer. När det gäller teknik så jobbar vi med dem bästa som finns på marknaden.

Här hos oss får du rätta förutsättningar när du ska lansera en produkt, peppa dina medarbetare eller fira de där speciella tillfällena i livet när allt ska stämma eller ett tack för de första femtio åren. Vi skapar de intima tillställningarna eller de storslagna uppläggen, och allt däremellan. För att varje kväll ska bli minnesvärd.

 

GÖR EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Nästa
Kontaktinformation
När och hur många gäster?
Kvällsarrangemang
Dagkonferens

DANIELA HJÄLPER DIG ATT SKAPA BESTÅENDE INTRYCK

Inget event är det andra likt, förutsättningar skiftar, precis som önskemålen. Förhoppningsvis har du fått ett första intryck av vad vi kan erbjuda. Men bäst är att ringa mig, boka ett möte och diskutera vad ni vill uppnå.

Vår målsättning är alltid att arrangera och genomföra event som skapar bestående intryck.

Daniela Sandklef

Telefon: 031-10 75 52
E-post:daniela.sandklef@kajskjul8.se

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.