Arvingarna – Festen
Meny
Förrätt
Sparris- och potatissoppa
Vi inleder kvällen med en sparris- och potatissoppa, smaksatt med Västerbottenost, vitt vin och vitlök. Serveras med kavringskrutonger och nybakat bröd med vispat smör.
Varmrätt
Havets Wallenbergare med potatiskaka
Havets Wallenbergare smaksatt av dill och gräslök, serveras med en potatiskaka på gröna ärtor och palsternacka. Till detta serveras vårens primörer samt en krämig hummersås med touch av chili och cognac.
Kvällens vegetariska alternativ är en lättrökt tofu- och linsbiff smaksatt av dill och gräslök, serveras med en potatiskaka på gröna ärtor och palsternacka. Till detta serveras vårens primörer samt en krämig vitvinssås med en touch av gremolata.
Dessert
Rabarber – och jordgubbspaj
Som avslutning serveras en knäckig rabarber- och jordgubbspaj med kardemumma. Till detta serveras en råkräm smaksatt med vanilj.
NÅGOT LITET EXTRA?
DESSERTPAKET
En knäckig rabarber- och jordgubbspaj med kardemumma. Till detta serveras en råkräm smaksatt med vanilj, kaffe ingår. Pris 125 kr. Endast förköp!
DELIKATESSBRICKA
Delikatessbricka med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två olika bröd och marmelad. De noggrant utvalda delikatesserna är ett perfekt tilltugg för en eller två personer. Pris 289 kr, tallriken står klar när du kommer. Endast förköp!