Change language

Göteborgs Kulturkalas

Kulturkalaset bjuder på härlig underhållning! Upplev skön musik och Stand-up, det blir en intim konsert med David Urwitz och skrattfest med bl a Kodjo Akolor. Varmt välkommen!

Vi har en vädjan till er gäster: Innan ni köper biljetter, prata ihop er och boka tillsammans. Rådande restriktioner gör att vi i efterhand inte får sätta ihop sällskap. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Varmt välkommen!


 

20 augusti

DAVID URWITZ

I drygt femton år har David Urwitz gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge. Genom åren har han skapat sig en alldeles egen plattform med en trogen och hängiven publik. I sin musik skildrar Urwitz ofta en längtan från den lilla staden till någonting annat, han är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod men alltid med hoppet starkt lysande. 

Nu i våras släppte David singeln ”Tills allt blir bra” som är en försmak från hans kommande skiva som väntas få release senare i år. På Kajskjul 8 så ger David en intim konsert tillsammans med sin medmusikant Pär Öjerot på gitarr.

Fakta/kuriosa:
David Urwitz har gett ut sju skivor varav den senaste ”Jag fick ett piano av Pär och hans bror” kom 2018.
David har samarbetat och turnerat med bland annat Eldkvarn, Caroline af Ugglas och Peter LeMarc. På söndagarna kan man regelbundet höra David som sidekick till Morgan Larsson i programmet SöndagsMorgan i P4.

Meny

Välj mellan,

  • Helstekt kalvfilé med ugnsrostad potatis, sauterade primörer, serveras med en len balsamicosås.
  • Gratinerad Portabello fylld med soltorkade tomater och Västerbottenost. Till detta serveras ugnsrostad potatis, sauterade primörer och en len balsamicosås.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.


 

21 augusti

KODJO AKOLOR – Headline
Tobbe Ström – Support
Katarina Alfredsson – MC

Han är multitalangen som är programledare i Morgonpasset på P3, programledare för Musikhjälpen 6 ÅR I RAD! Författare och tvåbarnspappa. Men framförallt KOMIKER! Med sitt lättsamma och glada humör kör han alltid på i högt tempo på scenen. När Hilarious Stand-up hittade hem till scenen på Kajskjul 8 för några år sedan så var det Kodjo som var headliner på premiären. Det är fortfarande en av dom roligaste kvällarna vi haft tack vare hans närvaro, värme och humor.

Om Kodjo Akolor:
Han är en riktig multitalang, du hör och ser honom som programledare i Morgonpasset på P3. Och som programledare för Musikhjälpen, som han lett 6 år i rad! Han är även författare och tvåbarnspappa. Men framför allt komiker! Han har ett härligt, lättsamma glatt humör och han håller alltid ett högt tempo på scenen. När Hilarious hittade hem till scenen på Kajskjul 8 för några år sedan så var Kodjo headliner på premiären. Och det är fortfarande en av dom roligaste kvällarna vi haft tack vare hans närvaro, värme och humor. Har du inte sett honom live, så passa på nu!

Om Hilarious Stand-up:
Hilarious Stand-up bjuder på några av landets bästa komiker. Räkna med en riktigt rolig underhållning där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Kvällen börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på en förkomiker som får chansen att testa sina oneliners, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in en support som värmer upp skrattmusklerna inför headliner som äntrar scenen sist av alla.  Innan skrattfesten sätter igång serveras en välsmakande varmrätt.

Meny

  • Örtbakad kalvfilé serveras med en potatiskaka, grönsaksragu och timjansdoftande rödvinssås.
  • Rödbetsbiff fylld med mozzarella. Till detta serveras en potatiskaka, grönsaksragu och timjansdoftande rödvinssås.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.