Change language

Arvingarna - Hits, återblickar & party

Slutsålt!

En helkväll med Arvingarna – hits, härliga återblickar och party

Säkert har du sett Arvingarna i Melodifestivalen, dansat till Eloise och beundrat Casper Janebrinks oanade talanger i vårens ”Stjärnornas stjärna” på TV4. Då kanske det är dags att uppleva dem live? Under oktober samt november står de på scen och bjuder på hits, historier från nu och då och ett härligt party. Uppvuxna med både dansmusik och hårdrock och närmare trettio år tillsammans finns det inte många band som kan leverera en tajt spelning och mellansnack på ett så lekfullt och charmigt sätt som Arvingarna. Det kommer att bli svårt att sitta still och lika svårt att inte älska dessa män på scen, som fortfarande är samma killar som förr. 

 

Om föreställningen

Arvingarnas krogshow bjuder på en kavalkad av hits, härliga minnen och en festlig kväll. Vi bjuds på deras egna musik, men det lär säkert bli en och annan cover. Som en extra krydda hälsar dessutom Arvingarna våra sittande matgäster varmt välkomna i början av kvällen med ett kortare och intimt framträdande. Efter spelningen står förstås baren öppen till sent och serverar drycker av alla de slag tillsammans med skön musik.

Bandmedlemmar:
Casper Janebrinkbas och sång 
Kim Carlssongitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson
keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlssontrummor och sång
Förstärkt med två blåsare

Meny

Du kan köpa en 3-rätters menybiljett inklusive föreställningen eller enbart biljett till föreställningen. Våra kockar har satt ihop en meny som ackompanjerar kvällens föreställning. Som en extra krydda hälsar dessutom Arvingarna dig som matgäst varmt välkommen med ett kortare och intimt framträdande i början av kvällen. Drycker till maten kan du köpa i förväg tillsammans med biljetten, eller beställa vid bordet.

meny

Om Arvingarna

Arvingarna bildades i Partille utanför Göteborg 1989. Redan 1992 fick de en grammis och året därpå slog de igenom med dunder och brak då de vann melodifestivalen med hitlåten Eloise. De fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där de kom på sjunde plats. Sedan dess har de släppt 17 album, haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, varit med i melodifestivalen ytterligare tre gånger och vunnit två grammisar. Inte undra på att de är en av våra mest folkkära artister. Just nu är de aktuella med nya singeln ”Hon och jag”. De flesta känner nog till varför de heter Arvingarna, men för de som inte vet så är det för att bandets medlemmar har föräldrar som bildade Streaplers och Flamingokvintetten.

Biljetter & priser

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Menygäster placeras framför showgäster. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas via telefon.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.15
  Dörrarna öppnas! Menygäster välkomnas
 • 19.00
  Till bords. Middagen serveras och varvas med kortare framträdanden
 • 20.30
  Ankomst för gäster med biljett utan meny
 • 21.30
  Showtime!
 • 23.00
  Bar med musik till sent
Hej!
Du har hittat till en sida med en artist som redan varit här.
Förhoppningsvis har vi något i vårt aktuella utbud som faller i smaken.
Är du nyfiken på vilka artister som varit här under åren – ta en titt HÄR.
Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.