Change language

 

göteborgs bästa
eventlokal

Kajskjul 8 är den perfekta platsen för ert nästa event. Vi erbjuder en av Göteborgs mest centrala och största eventlokaler med servering, och vi har alla möjligheter att göra verklighet av era idéer. Lite fantasi, vår stora kapacitet och enorm erfarenhet skapar ett oförglömligt event, precis som ni vill ha det.


100 ELLER 2 500 GÄSTER?

Kajskjul 8 erbjuder eventlösningar för alla sorters sällskap. För större grupper på 100–900 gäster är Kajskjul 8:s trevliga lokaler det självklara valet. Med en öppen planlösning på hela 800 kvm går det att utnyttja salen på många olika sätt.

Sommartid har ni även tillgång till vår 70 meter långa och härliga terrass med utsikt över vattnet. För riktigt stora sällskap finns det möjlighet att använda Packhuskajen precis utanför, där vi bland annat kan bygga tält med scen och golv etcetera för upp till 2500 gäster.

Ingenting är omöjligt!


SKICKLIGA SAMARBETSPARTNERS

Vi samarbetar med eventbolag som Eventyr, MeetX, Toastmaster, WeAreMore och Hello Sweden, samt för kunder som Västra Götalandsregionen, Göteborg & Co, Volvo, WSP, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Stampen och Serneke. När är du redo för nästa event?


SKRYMMANDE PRODUKTER?

Kajskjul 8 har rejäla portar – kom i bil ända till bords!
Vår lokal bjuder också högt till tak med över 8 meter till nock.


Ritningar

Om du i lugn och ro vill planera ditt event kan du ha nytta av vår sektionsritning och planritning.

GÖR EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Nästa
Kontaktinformation
När och hur många gäster?
Kvällsarrangemang
Dagkonferens

ULRIKA HJÄLPER DIG ATT SKAPA BESTÅENDE INTRYCK

Inget event är det andra likt, förutsättningar skiftar, precis som önskemålen. Förhoppningsvis har du fått ett första intryck av vad vi kan erbjuda. Men bäst är att ringa mig, boka ett möte och diskutera vad ni vill uppnå.

Vår målsättning är alltid att arrangera och genomföra event som skapar bestående intryck.

Telefon: 031-10 75 55
E-post: ulrika.kvarnhult@kajskjul8.se

Ulrika Kvarnhult

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.