Change language

Vaccinationsbevis

Från och med 1 december måste alla våra gäster uppvisa vaccinationsbevis i kombination med legitimation för att kunna se våra evenemang. Kontrollen kommer att ske utanför vår entré. Du kommer att tilldelas en slottid via mail, vänligen respektera den så går inpasseringen snabbare!

För dig som inte har vaccinationsbevis
Din biljett är inte personlig så du kan välja att sälja den vidare alternativ ge bort den. Om du väljer att sälja den vore vi tacksamma om du återkommer med namnet på köparen.

För dig som har ombokningsskydd
Har du köpt ombokningsskydd hos oss har du möjlighet att boka om dina köpta biljetter till en annan kväll eller ny föreställning, för motsvarande värde och i mån av plats. Alternativt kan du erhålla ett presentkort att nyttja hos oss för mat och dryck.

Med vaccinationsbevis menas att man tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. Beviset innehåller qr-kod och kan skrivas ut eller uppvisas i mobilen. Bevis på negativt test eller tillfrisknandebevis gäller inte. Information om hämtning av covidbevis finns på ehalsomyndigheten.se och covidbevis.se.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.