Change language

Weises Christmas

 

Meny 

varmrätt

Varmrätten är en vitglögg- och smörpocherad Kolja som serveras med saffransdoftande skaldjurssås, pumpa- och potatiskaka samt sockersaltad kålmix.

Kvällens vegetariska alternativ är en saffransfalaffel på gula ärtor som serveras med en kronärtskockssås, pumpa- och potatiskaka samt sockersaltad kålmix.

 

Något litet extra?

DESSERTPAKET
Vad sägs om vårt dessertpaket, hjortroncheesecake på pepparkaksbotten toppad med hjortronkompott samt kaffe eller te. Kvällens dessertpaket kan du antingen köpa i förväg för 115 kronor eller beställa på plats för 135 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.

DESSERT
Hjortroncheesecake på pepparkaksbotten toppad med hjortronkompott. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 95 kronor eller beställa på plats för 103 kronor. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.

DELIKASSTESBRICKA
Du kan också välja vår delikatessbricka med tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två olika bröd och marmelad. De noggrant utvalda delikatesserna är ett perfekt tilltugg för en eller två personer.

Förbokar du betalar du 250 kronor och tallriken står klar när du kommer. Vi har också ett begränsat antal brickor som du kan köpa på plats för 275 kronor.

 

 

 

 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.