Change language

Stefan Andersson – Flygblad över Berlin

Meny

 

förrätt

Jordärtskockssoppa

Vi smaksätter den krämiga jordärtskockssoppan med vitt vin och rostad vitlök. Innan servering toppar vi soppan med krutonger som är varvade med färska örter.


varmrätt

Ryggbiff med potatiskaka

Vår vana trogen väljer vi svenskt kött. En ryggbiff som vi steker hel och serverar med björnbärsrostad brysselkål och en potatiskaka som vi smaksätter prästost och rosmarin. Till sist en ljuvlig reducerad björnbärs- och rödvinssås.

Kvällens vegetariska varmrätt är en rödbets- och quinoabiff som vi serverar med samma goda tillbehör som ryggbiffen och en vegetarisk reducerad björnbärs- och rödvinssås.


dessert

Citronpannacotta

Vi döljer de krossade drömmarna i botten med en passionsfruktscurd och därefter en citronpannacotta. Slutligen toppar vi med chokladjord. Slutet gott allting gott.