Change language

Stand-up – Höst

Meny

 

29 september

Ryggbiff

Helstekt ryggbiff med en krämig madeirasås och en kaka på rostade rotfrukter. Till detta örtsmörslungade haricot verts och sockerärtor. Köttet serveras medium.

Vårt vegetariska alternativ är en vegetarisk biff gjord på rödbeta, quinoa, sojabönor och glutenvete. Till detta örtsmörslungade haricot verts och sockerärtor.


27 oktober

Kalvinnanlår

Örtbakat kalvinnanlår på en grönsaksragu av bland annat tomater, zucchini, aubergine och pärllök. Till detta serveras ugnsrostad potatis och en mustig rödvinssås.

Vårt vegetariska alternativ är bakad kålrot på en grönsaksragu av bland annat tomater, zucchini, aubergine och pärllök. Till detta serveras ugnsrostad potatis, en cheddarostkräm och örtolja.


24 november

Biff Rydberg

Lättmarinerad Biff Rydberg med de klassiska tillbehören, tärnad stekt potatis, äggula och senap.

Vårt vegetariska alternativ är en vegetarisk Biff Rydberg gjord på svenskodlad shiitakesvamp med de klassiska tillbehören, tärnad stekt potatis, äggula och senap.


delikatessbricka

Du har möjlighet att köpa delikatessbricka på plats.

Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och husets inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

Pris: 250 kr


 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!