Change language

Scenkväll med Morrongänget

Meny

 

förrätt

LAX- OCH SKALDJURSTÅRTA
Som förrätt serveras en härlig lax- och skaldjurstårta toppad med hackad gräslök och syrad rödlök.

Kvällens vegetariska förrätt är en rostad blomkåls- och västerbottenpaj med smörstekta krutonger, hackad gräslök, krasse och syrad rödlök. 


varmrätt

KALVKOTLETT MED ROTFRUKTSGRATÄNG
Ugnsbakad kalvkotlettrad serveras med rotfrukts och västerbottengratäng som är smaksatt med färska örter. Till detta serveras en smakfull timjansås och en krämig svampragu.

Kvällens vegetariska varmrätt är en sojafärsbiff smaksatt med färska örter, vitlök och rostade frön. Till detta serveras en rotfruktsgratäng samt en smakfull timjansås och svampragu.


dessert

FUDGE CHEESECAKE
Cheesecake med smak av fudge på en botten av digestivekross som toppas med rommarinerade bär.


Delikatessbricka  

Som showgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbrickan innehåller: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för 1 till 2 gäster.
Pris förköp i paket: 235 kr. Pris vid köp på plats: 255 kr.

 


Dessert och kaffe

Som showgäst kan du även köpa till dessert och kaffe. 

Dessert och kaffe innehåller: Cheesecake med smak av fudge på en botten av digestivekross som toppas med rommarinerade bär, till detta serveras kaffe eller te.
Pris förköp: 110 kr. 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.