Change language

 

AFTERWORK MED MAT OCH QUIZ

Utmana vänner och kollegor! Vad kan du om intron, serier och lite annat smått och gott? Älskar du den där frustrerande känslan när du har det på tungan? Då är det bara att ladda för god mat och musikquiz hos oss.


Pipistrello testar dina musikkunskaper

Anders ”Pipistrello” Rönnefors från Mix Megapol guidar dig genom frågor om musikaler, intron, serier och mycket mer. Frågorna är varierade, roliga och lättsamma och passar alla åldrar. En perfekt lag-sammansättning består av 2-4 personer. Frågor med musiken som du kanske kan, som du har på tungan eller helt glömt bort samt allmänna frågor.

Följ ”Pipistrello” på Instagram så finns chansen att önska din favoritlåt. Varje kväll delar han ut priser – både knäppa sådana som lär få en och annan att brista ut i skratt – men också sådana som kan vara fina, goda och underhållande.

Anders Rönnefors är en allkonstnär som till vardags jobbar som trafikreporter på Mix Megapol. Där är han en diktatorisk terrier som hänger ut de som glömt sätta på sin blinkers, kört för fort eller har frisyrer som inte matchar deras bilar. Genom åren har han gästat Kajskjul 8 där han har varit ett roligt och uppskattat inslag.

 


meny

En varierad bistromeny finns att beställa på plats.

Endast bordsservering.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.