Change language

Plura – Ett klassiskt gig

Meny

 

förrätt

Klassisk nässelsoppa

En vårlig nässelsoppa serveras med en ugnsbakad prästostomelett.


varmrätt

Ugnsbakad kalvytterfilé med rostade rotfrukter

Filén rullas i persilja och gräslök innan den ugnsbakas. Serveras med rostade rotfrukter, ugnsbakad purjolök och en sås med smak av ramslök och brynt smör.

Kvällens vegetariska varmrätt är en örtrostad portabellosvamp. Serveras med rostade rotfrukter, ugnsbakad purjolök och en sås med smak av ramslök och brynt smör.


dessert

Dessert inklusive kaffe kan förköpas för 99 kr eller beställas på plats för 125 kr.
Apelsinpannacotta med rostad vit choklad samt kaffe.

delikatessbricka

Som konsertgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbricka: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

Pris förköp i paket: 235 kr
Pris vid köp på plats: 255 kr

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.