Change language

Pistvakt – Fjôl av!

Meny

 

förrätt

Skogssvampsoppa med bacon

Vår krämiga skogssvampsoppa spetsas med en smakrik Västerbottenost, ett urval av färska örter och lite knaperstekt bacon för sältans skull. En riktigt god start på middagen.

Skogssvampsoppa utan bacon Det vegetariska alternativet är lika smakfullt komponerad. Det enda som skiljer är att baconen blir kvar i köket.


varmrätt

Tjälknöl

Om Bröderna Marklund får välja och det fick de. Det blev en norrländsk tjälknöl som ackompanjeras av en krämig potatisgratäng. Vid sidan av kommer de klassiska rårörda lingonen, syltlök, en vinbärsgelé och en rödlökschutney. 

Veganska älgköttbullar Vårt vegetariska alternativ är veganska älgköttbullar. Ingen älg med andra ord, De här är omsorgsfullt tillagade av grönsaker och vegme som vi har kryddat med timjan, enbär och vitlök. Till detta passar vår klassiska potatisgratäng perfekt. Med våra goda rårörda lingon, syltlök, vinbärsgelé och rödlökschutney är tallriken komplett.


dessert

Hjortronmousse

Norrlands guld är inte en dryck, det är de gula bären som har satt smak på vår läckra dessert. En härlig lingonpepparkaka får sällskap med en Lakka hjortron-mousse som toppas med saltkolarippel.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.