Change language

Meny 

Förrätt

JORDÄRTSKOCKSSOPPA
En krämig jordärtskockssoppa smaksatt med vitt vin och rostad vitlök som toppas med parmesankrutonger och knaperstekt bacon.

Kvällens vegetariska alternativ är en krämig jordärtskockssoppa smaksatt med vitt vin och rostad vitlök som toppas med parmesankrutonger och knaperstekt halloumi.

VARMRÄTT

ROSTAS MED ROTFRUKTSKAKA
Helstekt rostas på en bädd av ragu på höstens purjolök och olika kålsorter. Till detta serveras köksmästare Daniels egen rotfruktskaka samt en krämig skogssvampsås smaksatt med brandy.

Kvällens vegetariska alternativ är en rödbets- och soyafärsbiff smaksatt med timjan på en bädd av ragu på höstens purjolök och olika kålsorter. Till detta serveras köksmästare Daniels egen rotfruktskaka samt en krämig skogssvampsås smaksatt med brandy.


Något litet extra?

DESSERTPAKET
Vanilj- och kardemumma pannacotta. Den serveras med en äpplekompott smaksatt med calvados och havrekrisp på toppen. Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 125 kronor eller beställa på plats för 145 kronor. Kaffe ingår förstås. Vi har ett begränsat antal desserter på plats.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.