Minnesluckor
Meny
FÖRRÄTT
SPARRISSOPPA
Vi inleder kvällen med en krämig grön sparrissoppa smaksatt med parmesan och vitt vin. Den toppas med rostade pumpa- och solrosfrön. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.
VARMRÄTT
HELSTEKT KALVYTTERFILÉ
Helstekt kalvytterfilé på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en basilika- och vermouthsås.
Kvällens vegetariska alternativ är en sojafärsbiff smaksatt med vårlök på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en basilika- och vermouthsås.
DESSERT
VIT CHOKLAD CHEESECAKE
Som avslutning serveras en smarrig cheesecake på rostad vit choklad, toppad med rabarberkompott.
På torsdagar är det en 2-rätters meny, dessert ingår ej i ordinarie pris.
Dessert kan köpas till i förväg, men ej beställas på plats.