Change language

Minnesluckor

Meny hösten 2023

FÖRRÄTT

SKALDJURSSOPPA
Vi inleder kvällen med en härlig saffransdoftande skaldjurssoppa med en julienne på rotfrukter och sugarsnaps toppad med färska räkor.

Kvällens vegetariska alternativ är lika läcker. En varm och len jordärtskocksoppa som smaksätts med parmesan och en gnutta tryffel.


VARMRÄTT

TIMJAN- OCH ROSMARINMARINERAT HJORTINNANLÅR
Helstekt hjortinnanlår på en bädd av sockersaltad grön- och vitkål. Serveras med köksmästare Daniels rotfruktskaka och en krämig sås med smak av calvados och äpple.

Kvällens vegetariska alternativ är en sojafärsbiff smaksatt med timjan och rosmarin, serveras med köksmästare Daniels rotfruktskaka och en krämig sås med smak av calvados och äpple.


DESSERT 

Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om ”Dulce de Leche Trifle cake”? En Italiensk sockerkaka smaksatt med Borghetti Caffé, en kaffelikör framställt av riktigt espressokaffe. Detta tillsammans med en dulce de lechekräm gjord på mascarpone, toppad med lite chokladcrunch och en touch av saltad kola. Inget att tveka på!

På torsdagar är det en 2-rätters meny, då ingår ej dessert.
Kvällens dessert kan du antingen köpa i förväg för 105 kr eller beställa på plats för 125 kr, vi har ett begränsat antal desserter på plats.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.