Change language

Minnesluckor 

Meny 

FÖRRÄTT

SPARRISSOPPA
Vi inleder kvällen med en krämig grön sparrissoppa smaksatt med parmesan och vitt vin. Den toppas med rostade pumpa- och solrosfrön. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.


VARMRÄTT

HELSTEKT KALVYTTERFILÉ
Helstekt kalvytterfilé på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en basilika- och vermouthsås. 

Kvällens vegetariska alternativ är en sojafärsbiff smaksatt med vårlök på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en basilika- och vermouthsås. 


DESSERT 

VIT CHOKLAD CHEESECAKE
Som avslutning serveras en smarrig cheesecake på rostad vit choklad, toppad med rabarberkompott.

På torsdagar är det en 2-rätters meny, dessert ingår ej i ordinarie pris. 
Dessert kan köpas till i förväg, men ej beställas på plats.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.