Minnesluckor
Meny – våren 2024
FÖRRÄTT
SPARRISSOPPA
Vi inleder kvällen med en krämig grön sparrissoppa smaksatt med parmesan och vitt vin. Den toppas med rostade pumpa- och solrosfrön och serveras med hembakat bröd med vispat smör.
VARMRÄTT
HELSTEKT KALVYTTERFILÉ
Helstekt kalvytterfilé på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en krämig basilika och vermouthsås.
Kvällens vegetariska alternativ är en sojafärsbiff smaksatt med vårlök på en bädd av vårens primörer. Till detta serveras köksmästare Daniels potatis- och jordärtskocksgratäng smaksatt med västerbottenost samt en krämig basilika och vermouthsås.
DESSERT
VIT CHOKLAD CHEESECAKE
Som avslutning serveras en smarrig cheesecake på rostad vit choklad, toppad med rabarberkompott.