Change language

Malmberg – full av Livh

Meny

 

förrätt

KRÄMIG SKOGSCHAMPINJON SOPPA
En krämig soppa på smörstekta skogschampinjoner och knaperstekt fläsk toppat med färska örter. Serveras med ett härligt nybakat bröd och vispat smör.

Kvällens vegetariska förrätt är en krämig skogschampinjonsoppa med smörstekta skogschampinjoner och halloumi toppat med färska örter. Serveras med ett härligt nybakat bröd och vispat smör.


varmrätt

HELSTEKT RYGGBIFF
Ryggbiffen serveras med en smakrik palsternack- och morotskaka. Till detta serveras en portersås med rostade fikon och rödbetor. 

Kvällens vegetariska varmrätt är en ”stek” gjord på marinerad portabellosvamp. Till detta serveras en smakrik palsternack- och morotskaka, portersås, rostade fikon och rödbetor. 


dessert

Brandypäron på en digestivekex-botten som täcks med en krämig chokladganache.


Delikatessbricka  

Som showgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbrickan innehåller: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för 1 till 2 gäster.
Pris förköp i paket: 235 kr. Pris vid köp på plats: 255 kr.


Dessert och kaffe

Som showgäst kan du även köpa till dessert och kaffe. 

Dessert och kaffe innehåller: Brandypäron på en digestivekex-botten som täcks med en krämig chokladganache, till detta serveras kaffe eller te.
Pris förköp: 110 kr. 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.