Made in China 2.0
Meny
Förrätt
Cheviche
Vi inleder kvällen med en härlig Cheviche gjord på kallrökt lax, mango, avokado, salladslök, chili och lime. Den toppas med en wasabi- och gräslöksmajo samt friterad schalottenlök.
Kvällens vegetariska alternativ är lika läcker. Cheviche gjord på rökt tofu, picklad shiitakesvamp, mango, avokado, salladslök, chili och lime. Även denna toppas med en wasabi- och gräslöksmajo samt friterad schalottenlök.
Varmrätt
Hjortinnanlår med sötpotatiskaka
Ugnsbakad hjortinnanlår med sockersaltad pack choi och sötpotatiskaka, smaksatt med rostad sesamolja. Till detta serveras en krämig miso- och apelsinsås smaksatt med vitt vin.
Kvällens vegetariska alternativ är en kantarell- och soyafärsbiff med sockersaltad pack choi och sötpotatiskaka, smaksatt med rostad sesamolja. Till detta serveras en krämig miso- och apelsinsås smaksatt med vitt vin.
Dessert
Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en vit choklad- och passionsfruktcheesecake på digestivebotten som toppas med en mango- och limekompott samt rostade kokosflingor. Inget att tveka på!