Change language

Made in China 2.0

Meny 

Förrätt

Cheviche

Vi inleder kvällen med en härlig Cheviche gjord på kallrökt lax, mango, avokado, salladslök, chili och lime. Den toppas med en wasabi- och gräslöksmajo samt friterad schalottenlök.

Kvällens vegetariska alternativ är lika läcker. Cheviche gjord på rökt tofu, picklad shiitakesvamp, mango, avokado, salladslök, chili och lime. Även denna toppas med en wasabi- och gräslöksmajo samt friterad schalottenlök.


Varmrätt

Hjortinnanlår med sötpotatiskaka

Ugnsbakad hjortinnanlår med sockersaltad pack choi och sötpotatiskaka, smaksatt med rostad sesamolja. Till detta serveras en krämig miso- och apelsinsås smaksatt med vitt vin.

Kvällens vegetariska alternativ är en kantarell- och soyafärsbiff med sockersaltad pack choi och sötpotatiskaka, smaksatt med rostad sesamolja. Till detta serveras en krämig miso- och apelsinsås smaksatt med vitt vin.


Dessert

Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en vit choklad- och passionsfruktcheesecake på digestivebotten som toppas med en mango- och limekompott samt rostade kokosflingor. Inget att tveka på!

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.