Change language

Katrin Sundberg – Jag gör vad fan jag vill

Meny

 

förrätt

Blomkålssoppa med ugnsrostad broccoli

Denna lena soppa är smaksatt med prosecco och en touch av tryffel. Till soppan serveras ugnsrostad broccoli med parmesan.


varmrätt

Pastramikryddad lax 

Ugnsbakad pastramikryddad lax som serveras med en mandelpotatis- och palsternackspuré, en dillkräm med picklade senapsfrön, sauterad fänkål och sockerärtor.

Kvällens vegetariska alternativ är en pankopanerad tofu som serveras med samma goda tillbehör.


dessert

Dessert inklusive kaffe kan förköpas för 99 kr eller beställas på plats för 125 kr.
Apelsinpannacotta med rostad vit choklad samt kaffe.

delikatessbricka

Som konsertgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbricka: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

Pris förköp i paket: 235 kr
Pris vid köp på plats: 255 kr

 

 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående corona-information om ditt besök hos oss

Flertalet av våra evenemang är i dagsläget flyttade till efter sommaren. Vi jobbar på för fullt för att hitta nya datum. När dessa väl är klara, kommer vi löpande att uppdatera vår hemsida och övriga kanaler. Ni som har bokade biljetter kommer vi kontakta via telefon eller mail inom kort. Som ni säkert förstår så är det många som kontaktar oss nu, så vår svarstid är dessvärre längre än vanligt.