Change language

Hilarious Stand-up

Meny

 

26 januari

Ryggbiff med potatiskaka

Vi väljer gräsbetat kött till denna biff. Helstekt ryggbiff som serveras med björnbärsrostad brysselkål och en potatiskaka som vi smaksätter med prästost och rosmarin. Till det en reducerad björnbärs- och rödvinssås.

Kvällens vegetariska varmrätt är en rödbets- och quinoabiff som vi serverar med samma goda tillbehör och en vegetarisk reducerad björnbärs- och rödvinssås.


23 februari

”Piccaña” med potatisgratäng

En rumpstek som vi steker och ugnsbakar. Serveras med en pepparsås, potatisgratäng och rostade tomater.

Vårt vegetariska alternativ är en vegetarisk biff på sojafärs, linser och svamp med samma goda tillbehör.


29 mars

Ryggbiff med sötpotatiskaka

Helstekt ryggbiff serveras med en sötpotatiskaka, haricots verts och en champinjon- och dragonsås.

Vårt vegetariska alternativ är en bakad king oyster svamp fylld med husets pesto. Serveras med samma goda tillbehör.


3 maj

Majskyckling med sötpotatiskaka

Ugnsrostad majskyckling med en rödvinssås som vi smaksatt med tryffel. Serveras med grönsaksragu och en potatis- och parmensan-kaka.

Vårt vegetariska alternativ är panko-panerad tofu med samma goda tillbehör.


31 maj

Ugnsbakad kalv-ytterfilé med rostade rotfrukter

Kalvytterfilén rullas i persilja och gräslök innan den ugnsbakas. Serveras med rostade rotfrukter, ugnsbakad purjolök och en sås med smak av ramslök och brynt smör.

Kvällens vegetariska varmrätt är en örtrostad portabellosvamp. Serveras samma goda tillbehör.


delikatessbricka

Som entrégäst kan du bland annat köpa vår noga utvalda delikatessbricka på plats. 

Delikatessbricka: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

Pris: 255 kr


 

 

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!