Change language

Hilarious Stand-up
6 december

 

HEADLINE – KARSTEN TOREBJER

Karsten säger: Haej och svinevelkåmmen! Han har rönt stor framgång i hela Sverige de senaste åren, och nu har han även släppt en egen Netflix-special. Han senaste turné sålde slut vart han än gick. Men det visste han ju redan innan, för han är ju Sveriges enda Ekta medium. Ekte medium och typ pråffesor på Hogwärts.

 

MC – JOHANNES FINNLAUGSSON

Mannen bakom podden Palmemordspodden, han har varit med i Tankesmedjan i P3, det som är roligt i teveprogrammet Robins har garanterat Johannes skrivit. Han kallas för en av dom vassaste skämtskrivarna i Svensk humorhistoria. Det är snabbt, genomtänkt och genuint roligt från början till slut. En av Sveriges mest respekterade skämtskrivare.

 

SUPPORT – JOSEFIN SONCK

Hon är en finlandssvensk skådespelare, ståuppkomiker och manusförfattare. De senaste åren har man kunnat se henne i SVTs ”Släng dig i Brunnen”, Comedy Centrals ”Confessions” och i sin egen tv-serie ”#Flickstreck” på Viafree. Hennes debutroman ”Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren” utkommer hösten 2020 Josefin vann pris som ”Årets Nykomling” på Svenska Standupgalan 2017 och 2018 sommarpratade hon i Radio Vega i Finland.Hon är uppvuxen i Vasa och på Åland men bor i Stockholm sedan 2007. En väldigt uppskattad komiker inom svensk Stand-up idag!

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.