Change language

Hilarious Stand-up
22 augusti

 

Headline – Magnus Betnér

Inte bara en, utan två gånger har Magnus blivit utsedd till Sveriges bästa manliga komiker. Efter två år i ”pension” är han äntligen tillbaka på scen. Vassare, roligare och lite mer ödmjuk dyker han upp hos oss.
Det finns inte en scen han inte har uppträtt på. Han har uppträtt i en kyrka, på stan och till och med på ett dagis. För Magnus är ingenting heligt. Efter otaliga soloföreställningar, tv-framträdande i Parlamentet, Extra, extra, Stockholm live och Släng dig i brunnen finns det inte en svensk som inte vet vem Magnus Betnér är och har en åsikt om.
Antingen så gillar man honom eller så älskar man honom. Just nu är han på turné med sin show ”Work in progress” som inte helt otippat säljer slut överallt. Intresset efter att se Magnus Betnér har aldrig varit större.

Mc – Tito Salazar

En av dom mest hårt arbetande komikerna och arrangörer du hittar inom svensk standup idag. Hans humor är aktuell, skarp och rolig. Han driver idag flera stå-uppklubbar så humor finns i hans dna.

Support – Christian Kalcic

Christian vet hur man roar både på och av scen. Med många år i ryggen inom branschen börjar han bli en veteran inom genren. Med stor portion humor skojar han om allt mellan himmel och jord, om sig själv och sina väldigt roliga imitationer av kända personer. När du har sett Christian på scen så vill du bara se mer och mer och mer.

Förkomiker – Taher Limane

En rising-star som till vardags är en av Sveriges bästa säljare, det kan man förstå för hans mun går i ett. Qvick, roligt och väldigt omtyckt.

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.