Change language

Hilarious Stand-up
29 november

 

HEADLINE – HENRIK HJELT OCH MIKAEL TORNVING

Henrik Hjelt är Mr ”Parlamentet”, är känd från ”Time out” och “Playa del sol”. Henrik Hjelt är känd för den breda massan tack vare sin breda karriär. Henrik Hjelt är skådespelare som vid sidan av teater och film även arbetar som kreatör och regissör inom reklamfilm och radioreklam. Han har turnerat Sverige runt med sin monologshow ”Pappan”, som handlade om på ett humoristiskt sätt just hur det är att vara just pappa. Med 3 barn själv vet han precis hur det är. För den yngre generationen är han kanske mest känd för sin medverkan i julkalendern ”Håkan bråkan”. Han är utbildad jurist och reservofficer men det är som komiker vi gillar honom bäst.

Folkkäre Parlamentet-komikern Mikael Tornving är även en utav inventarierna i kultfilmerna om Johan Falk där han spelar chefen för GSI (gruppen för särskilda insatser.) Ett axplock av tv-serier han har medverkat i är bland andra, Parlamentet, Playa del Sol, Partaj, Snn News, Melodifestivalen, listan tar aldrig slut. Han gjorde även rösten till ”chefs-pingvinen” i Madagaskar 2.
2016 turnérade han med stå-upp gänget i Västkustfamiljen. Nu kommer han för första gången till Hilarious och Kajskjul 8.

 

MC – MARTIN SVENSSON

Martin är en professionell och rutinerad komiker med mer än 20 års erfarenhet och som gjort över 2200 föreställningar med Stand-up. Martin Svensson är en av Sveriges mest bokade komiker. Hans vardagsnära humor med massor av igenkänning gör succé på ståuppklubbar som Norra Brunn och på otaliga företagsarrangemang över hela landet. Martin levererar, både som komiker och konferencier. Han är professionell, påläst och vansinnigt rolig. Martin Svensson skall upplevas live!
”Du kan få en sten att skratta!”

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.