Change language

Hilarious Stand-up
25 oktober

 

HEADLINE – NISSE HALLBERG

Få komiker är så på tapeten och populär som Nisse just nu. Han har sålt slut Draken, turnerat med sina egna humorföreställningar och ni har garanterat hört honom i alla möjliga podcasts dom senaste åren som AMK morgon, Nisse o den äldre, Rollspelsklubben, mfl. Han är den omåttligt populära krönikören i tidningen café. Men ni som har sett honom live eller på tex Släng dig i brunnen vet att han är galet roligt live på en Stand-up scen!

 

MC – JONTAHAN ROLLINS

Stockholms komiker som är born and raised i USA. Har blivit en av dom mest uppskattade komikerna i Stockholm dom senaste åren. Självklart vill vi att han kommer ner till Hilarious och underhåller oss med sin sköna avslappade humor.

 

SUPPORT – KIRSTY ARMSTRONG

Nominerad till årets kvinnliga komiker på svenska standup-galan i år. När man frågar komikersverige vem dom tycker är en av dom roligaste i Sverige just nu så svarar majoriteten Kirsty Armstrong. Med sin frispråkiga stil golvar hon publiken gång på gång med sina väldigt roliga skämt. Självklart ville vi ha henne till höstpremiären.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.