Change language

Eric Gadd – Gadd hopp och kärlek

Meny

 

förrätt

Japansk laxtartar

I botten en färskostkräm smaksatt med wasabi & gräslök, toppad med picklad rättika och panko.

Kvällens vegetariska förrätt är en japansk spenatsallad med shiitakesvamp lagd på en färskostkräm smaksatt med wasabi & gräslök. Allt toppas med panko och picklad rättika.


varmrätt

”Char siu” – långbakad fläsksida med japanskt ris

En långbakad fläsksida som vi smaksatt med ingefära, honung, soja och vitlök. Serveras på en bädd av sotad pak choi, krossad gurksallad smaksatt med sesamolja, risvinäger och salladslök. Till det japanskt ris smaksatt med brynt smör och soja.

Kvällens vegetariska varmrätt är en BBQ-bakad king oyster svamp smaksatt med ingefära, honung, soja och vitlök. Serveras på en bädd av sotad pak choi, krossad gurksallad smaksatt med sesamolja, risvinäger och salladslök. Till det japanskt ris smaksatt med brynt smör och soja.


dessert

Dessert inklusive kaffe kan förköpas för 99 kr eller beställas på plats för 125 kr.
Apelsinpannacotta med rostad vit choklad samt kaffe.

delikatessbricka

Som konsertgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbricka: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för 1 till 2 gäster.

Pris förköp i paket: 235 kr. Pris vid köp på plats: 255 kr

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.