Change language

Timo Räisänen – En Timokonsert

Meny

 

förrätt

Crème Ninon

En härlig grön ärtsoppa som är smaksatt med mousserande vin, pepparrots-creme fraiche och toppas med örtrostade brödkrutonger. En nygräddad surdegsbaguette vid sidan av för att suga upp det sista av soppan.


varmrätt

Körsbärstomat- & fetaostöverbakad lax

Laxen serveras med en ljummen färskpotatissallad där grön sparris, vårlök, picklad rödlök, ruccola och rädisor samsas tillsammans med några stänk honungsvinägrett.

Vår vegetariska varmrätt är husets egen soyaböns- & kikärtsbiff med fetaost. Serveras även den med en ljummen färskpotatissallad där grön sparris, vårlök, picklad rödlök, ruccola och rädisor samsas tillsammans med några stänk honungsvinägrett.


dessert

Klassisk rabarberpaj

En ljuvlig avslutning som vi smaksätter med kanel & kardemumma och serverar med en kallrörd vaniljsås.


Delikatessbricka

Som konsertgäst kan du köpa konsertbiljett med vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite bil­ligare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

  • Delikatessbricka med Salami, Serranoskinka, oliver, hummus samt en selektion av färska och hårda ostar. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två personer.

Pris inkl föreställning: 725 kr (20 kr rabatt vid köp av konsertbiljett)
Pris vid köp på plats: 250 kr

Dessert

Som konsertgäst kan du köpa till vår dessert. Du kan även köpa den på plats, men vi har ett begränsat antal.

  • Klassiskt rabarberpaj med kanel & kardemumma serveras med kallrörd vaniljsås.

Pris 95 kr