Change language

Danny Saucedo Dinner club experience

Meny

 

förrätt

TOM KHA RAMEN
Som förrätt serveras en härlig soppa med kokosmjölk, nudlar, salladslök, tofu, bambuskott och svamp, smaksatt med citrongräs och ingefära.


varmrätt

SESAM OCH MISOBAKAD KALV
Sesam och misobakad kalv serveras med en ljummen syrad sallad smaksatt med rostade korianderfrön och ingefära. Till detta serveras kokosris och en soja- och yuzusås.

Kvällens vegetariska varmrätt är en marinerad, sesam- och misobakad King Oyster som serveras med en ljummen syrad sallad som är smaksatt med rostade korianderfrön och ingefära. Till detta serveras kokosris och en soja- och yuzusås.


Delikatessbricka  

Som showgäst kan du förköpa vår härliga delikatessbricka. Förköper du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan även köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Delikatessbrickan innehåller: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.
Pris förköp i paket: 235 kr. Pris vid köp på plats: 255 kr.


Dessert och kaffe

Du är välkommen att köpa till dessert och kaffe som förköp. Du kan även köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Dessert och kaffe innehåller: Matcha- och passionsfruktspannacotta med rostad vit choklad och rostade sesamfrön till detta serveras kaffe eller te.
Pris förköp: 110 kr. 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.