Change language

Välkommen till vår sommarbistro. Nere i hamnen. Mitt i stan. Vi ger dig smaker från havet och landet. Tillagade från grunden i vårt kök, äkta precis som den vindpinade fasaden. Precis som solen som värmer verandan tills den går ner i väst (dagar med moln låtsas vi inte om). Vi ger dig brisen från havet, soft loungemusik och de svalkande dryckerna. Vi ger dig och dina vänner en skön plats för sommarminnen. Testa våra kluriga quiz, spela boule på någon av våra boulebanor eller utmana dina vänner i våra andra spel. Allt på vår sjuttio meter långa sommarterrass.

Maten och dryckerna

Vår ambition är att servera rätter tillagade med noga utvalda råvaror som är bäst för årstiden och från platser där de är som bäst.

Njut av vår härliga sommarmeny. De handskalade räkorna som en drös på vår berömda räksmörgås, burgarna, laxen med den lena dillstuvade potatisen. Vegetariskt naturligtvis, klassiska pizzor och fräscha sallader och avslutningsvis förstås desserter.

Boule och andra spel

Att spela brukar vara en utmaning för tålamodet. Så ta med arbetskamraterna, nära vänner, släkt och utmana varandra i något av våra roliga spel.

Spela boule på någon av våra tre boulebanor på terrassen, testa pricksäkerheten med Corn toss och Dart eller varför inte spela ett parti Couronne. Det brukar bli en riktig fullträff.

Quiz

Blir du kvar till kvällen, det är ganska lätt eftersom solen ligger på under hela dagen, så föreslår vi att du ställer upp i vår quiz.

Kom varje kväll eller välj mellan Fridas musik-quiz, SM-quiz eller Ronnys live-quiz. Kanske har du både skickligheten och turen med dig.