Change language

Välkomna tillbaka till hamnen och vår sommarbistro 2019. Här vandrar solen utefter vår sjuttio meter långa veranda, bästa, bästa läge för solglasögon, immiga glas och vänskap. Här är det somriga rätter från hav och land som har huvudrollen. På kvällarna varvar vi underhållning, kluriga quiz, boule och andra vänskapliga spel, allt detta med vågskvalp och skön loungemusik i bakgrunden. 

Tack för allt!

Efter 45 varma och soliga dagar och 4 430 räklådor så laddar vi nu upp inför hösten späckad med underhållning, shower och event. Tack till Pipistrello som med sitt musikquiz gjorde att vi skrattade oss igenom tisdagarna, Frida vår härliga quizmaster som utmanade oss med sitt kluriga musikquiz på onsdagar och Lester som förgyllde våra fredagar med sin livepodd.

Maten

Våra kockar väljer noggrant ut råvarorna som är bäst för säsongen och skapar rätter som hör sommaren till. Den berömda räksmörgåsen finns förstås kvar, fräscha sallader, burgarna, pizzorna och inte minst de vegetariska rätterna och en massa annat gott. Vällagad mat som är härlig när sommaren kommer.

Läget

Läget kan inte bli bättre om du vill koppla av tillsammans med dina vänner. En sjuttio meter lång sommarterrass som vetter mot vatten och sol från morgon till kväll. Mitt i stan, men ändå avskilt från storstadspulsen. På promenadavstånd till bussar, spårvagnar och tåg. Under semestern, efter jobbet eller till helgen.

Spelen

Att spela kräver tålamod och lekfullhet. Så ta med arbetskamraterna, nära vänner, släkt och utmana varandra i något av våra roliga spel. Spela boule på någon av våra tre boulebanor på terrassen, testa pricksäkerheten med Corn toss och Dart. Eller varför inte spela ett parti Couronne. Det brukar bli en riktig fullträff.