Change language

 

SOMMARLIVE

Kom och se Stefan, Timo och Daniel på vår sommarscen vid verandan. Det blir spelningar i ett tight, lättsamt och nära format. De bjuder på härlig skönsång med sina och era favoritlåtar! Kvällarna börjar med en vällagad 2-rätters middag. Missa inte dessa magiska tillfällen!
Obs! Vi har släppt fler datum för Stefan Andersson.


 

Timo Räisänen 22 juli och 12 augusti

Vi välkomnar Timo till oss i sommar! Det blir en avskalad och intim spelning med Timos karismatiska närvaro på scen. Förutom hits från den egna gedigna låtkatalogen bjuder han på tolkningar av Gärdestad där han med sina personliga låtarrangemang ger nytt liv, och inte så sällan helt nya perspektiv, åt några av våra allra mest älskade sånger. Välkommen till en kväll med många känslor och starka musikaliska uttryck med landets okrönte indiekung. 

Meny

22 juli
Förrätt:
Lax och skaldjurstårta toppad med hackad gräslök och syrad rödlök
Veg. förrätt: Rostad blomkåls- och västerbottenpaj serveras med gräslök, krasse och syrad rödlök. 
Huvudrätt: Panko- och örtbakad kummel med rödvinssås smaksatt med citrus. Till detta serveras stekt vårlök, potatispure, stekt sidfläsk allt toppat med färsk persilja.                 
Veg. huvudrätt: Ugnsbakad portabello fylld med broccolipest, rödvinssås smaksatt med citrus. Till detta serveras stekt vårlök, potatispure, stekt haloumi allt toppat med färsk persilja.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

12 augusti
Förrätt: Broccolisoppa smaksatt med parmesan, toppat med serrano crisp. Nybakat bröd och vispat smör.             
Huvudrätt: Havets Wallenbergare med dillslungad färskpotatis. Serveras med brynt smör, riven pepparrot, gröna ärtor och toppas med hand skalade räkor.
Veg. huvudrätt: Broccoli- och blomkålsbiff smaksatt med parmesan serveras med dillslungad färskpotatis Serveras med brynt smör, riven pepparrot, gröna ärtor och en tångromssås.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.


 

Stefan Andersson 29 juli, 4, 7, 11 och 14 augusti 

Det blir en sommarblandning av låtar ur hela Stefans repertoar. Vi får höra några av de äldre hitsen i avskalad tappning och göra musikaliska nedslag i vår historia, med fokus på Västkusten. Ett urval från Stefans historiska föreställningar, Marstrandsfånge No 90 Kleist, Skeppsråttan, Teaterkungen, Made in China och Flygblad över Berlin. Stefan syr ihop kvällen med musik, humor, känslor och berättelser. Både från sitt eget liv och från de som levde här för länge sedan. 

Meny 

29 juli

Förrätt: Klassik Bruschetta gjord på hembakad Focaccia serveras på en bädd av sommarsallad.    
Huvudrätt: Rökt och panchettakryddad fläsksida med limabönor i en parmesan- och vitvinssås. Allt toppas med friterat potatis-crisp och en örtolja.           
Veg. huvudrätt: Ugnsbakad portabello med limabönor i en parmesan- och vitvinssås. Allt toppas med friterat potatiscrisp och en örtolja.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

4 augusti

Förrätt: Rostade rödbetor och chevré på en ruccolabädd med hallonvinaigrette toppat med rostade frön.
Huvudrätt: Skaldjursbisque smaksatt med cognac därtill räkor, lax, kummel och grönsaksjulienne, toppat med strimlade sugarsnap. Smörstekt bröd vid sidan.              
Veg. huvudrätt: Rostad blomkålssoppa smaksatt med tryffel och vitt vin. Toppas med kantareller, grönsaksjulienne och smörstekta brödkrutonger. Smörstekt bröd vid sidan.   

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

7 augusti

Förrätt: Creme ninon – krämig grön ärtsoppa med champagne, toppad med strimlade sugarsnaps. Serveras med nybakat bröd och vispat smör.
Huvudrätt: Vinbärsglaserat ankbröst med kålragu på färsk spets- och savoykål. Till detta serveras rostad potatis och en rödvinssås smaksatt med röda vinbär.
Veg. huvudrätt: Vinbärsglaserad King Oyster med kålragu på färsk spets- och savoykål. Till detta serveras rostad potatis och en rödvinssås smaksatt med röda vinbär.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

11 augusti

Förrätt: Klassisk Toast Skagen med räkor, dill, rödlök, pepparrot, dijonsenap, majonnäs och citron, serverat på stekt lantbröd.                     
Veg. förrätt: Toast Skagen på tofu, dill, rödlök, pepparrot, dijonsenap, majonnäs, citron, kapris, tångrom, nori vilket serveras på stekt lantbröd.
Huvudrätt: Örtbakad kalv med ugnsrostade sommarprimörer och färskpotatis. Serveras med en ört- och vermouthsås smaksatt med citron.                         
Veg. huvudrätt: Marinerad och stekt King Oystersvamp med ugnsrostade sommarprimörer och färskpotatis. Serveras med en ört- och vermouthsås smaksatt med citron.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

14 augusti

Förrätt: Varmrökt makrill på ett smörstekt bröd. Serveras med tomatmarmelad, syrad fänkål och toppas med gräslök.
Veg. förrätt: Rökt cheddarostpaj serveras med tomatmarmelad, syrad fänkål och toppas med gräslök.
Huvudrätt: Rimmad kummel serveras med potatisstomp, husets skaldjurssås och sauterad färsk savoykål.
Veg. huvudrätt: Rödbets- och linsbiff toppad med smörfrästa kantareller. Serveras med potatisstomp, rödvinssås och sauterad savoykål.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.


 

Daniel Lemma 5 augusti

Vi är väldigt glada att äntligen få välkomna Daniel till oss! Det blir en intim och avskalad spelning med både gammalt och nytt material. Daniel och hans gitarr bjuder på minimalistisk och kärnfull musik. Hans karakteristiska röst med lätt vibrato och rytmisk punsch kommer väl till pass i detta nära och lilla format.

Meny 

Förrätt: Carpaccio på röd- och gulbeta, toppat med ruccola, hyvlad pecorino, rostade pinjenötter och honungs vinaigrette.     
Huvudrätt: Laxpastrami med smörslungad färskpotatis toppat med örter. Serveras med sommarsallad och en broccolipesto samt picklad rödlök.    
Veg. huvudrätt: Rostade blomkålsbiffar smaksatt med västerbottenost. Serveras med smörslungad färskpotatis, sommarsallad och en broccolipesto samt picklad rödlök.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.