Change language

 

STAND-UP 

Hilarious Stand-up bjuder på några av landets bästa komiker. I juli blir det skräddarsydda föreställningar på vår sommarscen. Räkna med en riktigt rolig underhållning där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Innan skrattfesten sätter igång serveras en härlig varmrätt.

MC samtliga lördagar är Sveriges roligaste Örebroare Tobbe Ström. Hans memes och roliga texter delas och uppskattas flitigt på nätet. Du har garanterat skrattat åt hans skämt redan utan att veta om det eftersom han har jobbat som manusförfattare till bl a Robins och Hellenius hörna.10 juli

Robin Paulsson – Headline
Katarina Alfredsson – Support
Tobbe Ström
– MC

Hans egen talkshow ”Robins” har gjort honom välkänd för det svenska folket. Med mycket värme och roliga imitationer av bl a Zlatan. Han har etablerat sig som en av dom roligaste komikerna i Sverige idag. I år firar han 20 år som ståuppkomiker. 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen. Han har även varit programledare för Idrottsgalan två år i rad. Just nu ser ni honom som programledare för programmet ”Fråga Lund” i SVT. 

Meny

Välj mellan,

  • Smashburger på nötfärs med cheddarost, sallad, bacon, bread- och butter pickles samt en dressing på karameliserad lök och chipotle.
  • Soyafärsburgare med cheddarost, sallad, bread- och butter pickles och en dressing på karameliserad lök och chipotle.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.17 juli

Messiah Hallberg – Headline
Tito Salazar
– Support
Tobbe Ström – MC

 

Komikern, skådespelare, journalisten och podstjärnan Messiah är just nu väldigt populär. Vissa känner igen honom från Let´s dance, Finaste familjen. Andra har lyssnat slaviskt på hans podcast Freakshow som han hade tillsammans med Jacob Öqvist. 2018 blev han programledare i morgonshowen på NRJ. En uppskattad panelmedlem i Parlamentet. Men det hela började på en ståuppscen 2009. 2 år senare fick han priset Tändstickan på Svenska Standup galan. Vilket följdes upp några år senare med att han tilldelades priset Årets manliga komiker på samma gala. Efter många år gör han äntligen debut här på Hilarious scen.

Meny 

Välj mellan,

  • Pulled-beef sandwich med en smokey bourbon dressing, majonnäs, picklad rödlök, sallad och skivad bifftomat.
  • Pulled jackfruit sandwich med en smokey bourbon dressing.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.24 juli

Thomas Petersson – Headline
Martin Johansson
– Support
Tobbe Ström – MC

 

Han har medverkat i mängder av TV-shower, allt från ”Släng dig i brunnen” och ”Doobidoo” till ”Så skall det låta”, ”På spåret” och ”Time Out”. Han har varit på turné landet runt med tre egna stå-upp shower, ”Best of Thomas Petersson” 2009, ”Skakad inte störd” 2012 och ”Tillbaka i verkligheten” 2015, med andra ord, show finns i hans gener. 2019 tog han åter plats i sommarens stora Diggiloo-turné. Thomas har på senare tid medverkat i TV-program som ”Bäst i test”, ”Så ska det låta”, ”Bingolotto” med flera.

Meny 

Välj mellan,

  • Smashburger på nötfärs med pepper jack cheese, bacon, smör- och senapsstekt lök med en dressing på hot sås och dijonsenap.
  • Soyafärsburgare med pepper jack cheese, smör- och senapsstekt lök med en dressing på hot sås och dijonsenap.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal. 


 

 

31 juli

Ann Westin – Headline
Kadir Meral – Support
Tobbe Ström – MC

 

Ann Westin är korad tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda. 2016 släppte Ann sin första bok – “Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”. Under våren 2017 medverkade Ann i “Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bl a Krister Henriksson och Jessica Liedberg. 2017 firade Ann 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

Meny 

Välj mellan,

  • Banh Mi med rökt fläsksida, picklad morot- och rättika, sallad, gurka och Sriracha Mayo toppat med koriander och chili.
  • Banh Mi med marinerad och stekt king oystersvamp, picklad morot- och rättika, sallad, gurka och Sriracha Mayo toppat med koriander och chili.

Önskas dessert, kan du förköpa den när du köper dina biljetter. Det går bra att köpa på plats, men vi har då ett begränsat antal.

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.