Change language

 

Pipistrellos helkväll med quiz och musik

Vad kan du om musikaler, intron, serier och lite annat smått och gott? Älskar du den där frustrerande känslan när du har det på tungan? Då är sommarens fredagskvällar räddade. Dessutom kan du stanna kvar på vår underbara terrass och avnjuta skön musik efteråt spelad av Pipi.


Pipistrello testar dina musikkunskaper. Och spelar kanske din favvolåt.

Anders ”Pipistrello” Rönnefors från Mix Megapol guidar dig genom frågor om musikaler, intron, serier och mycket mer. Frågorna är varierade, roliga och lättsamma och passar alla åldrar. En perfekt lag-sammansättning består av 2-4 personer. Frågor med musiken som du kanske kan, som du har på tungan eller helt glömt bort samt allmänna frågor. På köpet bjuder han på sina favoritlåtar efteråt. Följ ”Pipistrello” på Instagram så finns chansen att önska din favoritlåt. Varje kväll delar han ut knäppa priser som lär få en och annan att brista ut i skratt. Dörrarna öppnas kl 18.00 så varför inte inleda helkvällen med lite god mat och dryck på vår terrass? Quizen startar kl 20.00.
Anders Rönnefors är en allkonstnär som till vardags jobbar som trafikreporter på Mix Megapol. Där är han en diktatorisk terrier som hänger ut de som glömt sätta på sin blinkers, kört för fort eller har frisyrer som inte matchar deras bilar. Genom åren har han gästat Kajskjul 8 där han har varit ett roligt och uppskattat inslag.