Change language

 

 

STAND-UP UNDER SOMMAREN

Ståuppklubben ”Hilarious Stand-Up” bjuder på några av landets grymmaste komiker. Under tre lördagar i augusti blir det skräddarsydda föreställningar för ett begränsat antal gäster på vår sommarscen. Räkna med en riktigt rolig underhållning där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Innan skrattfesten sätter igång serveras husets hemmagjorda Smashburgare.

Mc under alla dagar: Anders Kettunen

 


 

 

1 augusti

Niklas Andersson – Headline

Göteborgarnas nya favoritkomiker Niklas Andersson kommer och roar oss med sin sköna och avslappnande humorstil. Har han sålt ut Draken hela 18 gånger det senaste året. Så i höst ger han sig ut på Sverigeturné. Ni har sett honom i ”Släng dig i brunnen”, hört honom på radio som en ständigt omtyckt och återkomande gäst i Morgongänget på Mix megapol. Men vi gillar honom absolut bäst när han är på Hilarious scen på Kajskjul 8.

Katarina Alfredsson – Support

Med sin härliga humor och värme får hon publiken exakt dit hon vill. Hon driver sedan några år tillbaka ståuppklubben ”Humorklubban” i Hovås. Katarina var och körde hos oss i somras med Ann Westin och det var många som ville att hon skulle komma tillbaka. Äntligen är hon tillbaka!

 


 

 

8 augusti

Jonatan Unge – Headline

Jonatan Unge blev utsedd till årets manliga komiker 2018 och 2019!
Han är inte bara känd som ståuppkomiker, i poddvärlden gör han stora avtryck i alla poddar han medverkar i.
Förra säsongen var han med  i ”PÅ SPÅRET” och tävlade med sin mamma.
Jonatans humor är väldigt skruvad och väldigt, väldigt rolig. Sist han var hos oss i början av året så tog biljetterna slut rekordsnabbt.

Kadir Meral – Support

Krönikör, författare och komiker! Många järn i elden. Före detta läraren som sadlade om och blev komiker på heltid. Hans humor fylls av egen upplevda kontraster av att som Kurd komma till Sverige och få uppleva den svenska kulturen med en kurds glasögon. En av Sveriges vassaste komiker idag!

 


 

 

15 augusti

Marcus Berggren – Headline

Han är känd från bland annat Tombola Podcast som han driver tillsammans med humorkollegan Carl Stanley. Han har även medverkat i Tankesmedjan i P3. Marcus är numera även programledare för Morgonpasset i P3. På You Tube har han sin populära roliga följetång ”Marcus möter”. Han har gjort succé i ”Släng dig i brunnen”, varit programledare för ”P3 Guld”, listan kan göras lång. Men säger man het komiker just nu, så är det Marcus Berggren man pratar om. Ingen är som han på scen. Full fart från början till slut med massa skratt, det är den korta beskrivningen av den här galna, fartfyllda komiker. 100% glädje.

Ludde Samuelsson – Support

Ludde började med stand-up comedy redan vid 17 års ålder och är idag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker. Han har uppträtt på dom flesta av Sveriges största stå upp-scener så som på RAW, Norra brunn och Oslipat i Malmö.
2017 turnerade han runt med sin soloföreställning ”Ludde Samuelsson säger något kul” och 2019 kom hans tredje Spotify-album ”Kerstins man”.
Förutom standup har han bland annat skrivit manus till tv-programmet ”Robins” och ”Svenska nyheter”. 2019 startade han det humoristiska magasinet ”Nisch”. Det bara osar humor kring Ludde Samuelsson.

 


 

Meny

 

1 aug            

  • Smashburgare med cheddarost, bacon, chipotle- & karameliserad lökdressing, bread & butter pickles. Serveras med pommes och kvällens dipsås.                     
  • Vegetarisk burgare gjord på soyafärs med cheddarost, chipotle- & karameliserad lökdressing, bread & butter pickles. Serveras med pommes och kvällens dipsås.


8 aug   
         

  • Smashburgare med cheddaros, bacon, karameliserad lök, rostad lök & bourbon-dressing. Serveras med pommes och kvällens dipsås.
  • Vegetarisk burgare gjord på soyafärs med cheddarost, karameliserad lök, rostad lök, bourbon-dressing. Serveras med pommes och kvällens dipsås.


15 aug     
     

  • Smashburgare med cheddarost, sallad, svampröra med kantareller & pancetta, timjan & creme fraiche. Serveras med pommes och kvällens dipsås.
  • Vegetarisk burgare gjord på soyafärs med cheddarost, sallad, svampröra med kantareller, timjan & creme fraiche. Serveras med pommes och kvällens dipsås.

 

Missa inga erbjudanden

Starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få förhandserbjudanden och nyheter direkt i din inkorg.

Angående Covid-19 och ditt besök hos oss

Kajskjul 8 följer noggrant händelseutvecklingen av Covid-19 och agerar enligt myndigheternas direktiv och riktlinjer. Vi har fokus på våra gästers säkerhet, hålla avstånd och arbetet med hygien. Med tillförsikt börjar vi nu blicka framåt och vi hoppas på ett bättre utgångsläge!