Change language

Timo Räisänen - En Timokonsert

##

Timo Räisänen extra allt

Efter utsålda konserter både i Göteborg och Stockholm kommer nu Timo Räisänen till Kajskjul 8 för konsert i två akter. Han kryddar en stark låtkatalog med personliga covers, helt nya låtar och kärleksfulla tolkningar av Ted Gärdestads odödliga låtskatt. Och däremellan hans underhållande mellansnack. Det är dags att boka en helkväll som kommer att bli magisk och ihågkommen länge.

Om konserten

Kvällens föreställning kan enkelt förklaras med att det blir Timo Räisänen extra allt. Ett set med Timo själv på scen, ett set där Timo gör sina tolkningar av Ted Gärdestads folkkära låtar och slutligen ett set med hela sitt band. Med en karismatisk närvaro på scen och personliga låtarrangemang har han byggt en stark låtkatalog och ett rykte som en av landets främsta artister, inte minst på scen. Vi kan utlova en lång rad starka versioner av sina egna och andras hits, från hela hans karriär som sträcker sig från debutalbumet 2005 till den efterlängtade debuten med svenska låtar på albumet ”Tro, hat och stöld” som kom 2017. Dessutom har Timo lovat en del nytt material. Välkommen till en helkväll med många känslor och olika musikaliska uttryck från landets okrönte indiekung. 

Ensamble:
Timo Räisänen sång och gitarr 
Martin Schaub gitarr och sång
Viktor Turegård bas och kontrabas
Kristoffer ”Krippe” Rangnstam trummor
Hans Olsson Brookes klaviatur och sång
Maja Molander cello
Axel Mårdsjö saxofon, klarinett och flöjt
Jakob Sollermantrombon

 

kvällens meny

En helkväll tillsammans med Timo Räisänen smakar ännu bättre om du bokar kvällens meny. Våra kockar med nye köksmästaren Daniel Littorin har komponerat en meny som harmonierar med konserten. Ett dryckespaket som förhöjer smakerna kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.

meny

Om Timo Räisänen

Från att vara gitarrist och sidekick till Håkan Hellström har Timo Räisänen byggt sin egen karriär. Han har tilldelats P3-guld två gånger och under sommaren 2016 var föreställningen ”Timo sjunger Ted” en av landets mest bokade akter. Han debuterade 2005 med det engelska albumet ”Lovers are lonely”. Därefter följde fem album på engelska, bland annat det finstämda popalbumet ”Lovers are Lonely” och den rockigare ”I’m Indian” med megahiten ”Fear No Darkness Promised Child”. Efter ett album med tolkningar av Ted Gärdestad kom hans första album på svenska. På Timos CV finns också en tid i bandet Her Majesty och en rad andra mindre band, han har varit programledare för Grammisgalan och vinnare i TV-serien ”Alla tiders hits” med en personlig tolkning av Anna-Lena Löfgrens odödliga hit ”Lyckliga gatan”. Nu samarbetar han också med Sveriges Radio i programmet ”Timo Räisänen i P2” där han spelar sina klassiska favoriter.

Biljetter & priser

• Åldersgräns 18 år.
• Bordsplacering görs i bokningsordning.
• Betalda biljetter återlöses ej.
• Begränsat antal rullstolsplatser finns och bokas alltid via telefon.
• Garderobsbiljett 25 kr, kan även förköpas vid köp av biljett.

Företags- och gruppbokning

Tider
  KVÄLLENS UPPLÄGG cirkatider
 • 18.00
  Dörrarna öppnas. Menygäster välkomnas.
 • 19.00
  Till bords. Middagen serveras.
 • 19.30
  Ankomst för gäster med biljett utan meny
 • 20.30
  Akt 1
 • 22.15
  Akt 2
 • 23.30
  Bar & musik till sent
Press